Automobilizam

1. Zavisi od stanja. Fino djeluje.

2. Baš pričam sa komšijom, hoće da kupi Mečku do 3000 eura + troškovi. Jedino može da se nađe za te pare neka sa 300 000 km na satu, mada ujakova ima 680 000 na satu i još jako dobro radi. Mada je 2.9 td, ne znam kakav je 220 cdi.

3. Trebalo bi da je dobar motor. Mečke su dosta izdržljive, samo W210 napada korozija.

4. danas sam vozio tenka i pucao iz haubice

5. Tek si sade muškarac. Bravo ti ga, bravo.

6. http://www.polovniautomobili.com/oglas1097081/maserati_quattroporte/

Ljudi, ovaj oglas gledam već 6 meseci, bukmarkovan mi je, i samo čekam da izvuku moje brojeve.
    Obratite pažnju kako se na slikama bukvalno vidi udobnost ovih fotelja, ne dao Bog da odem da ga pogledam i sednem za volan, plakaću dok mi ne da vlasnik da ga odvezem.
    Ja sam, možda iracionalno ali, ubeđen da je ova mašina udobnija i kvalitetnija od 90% novijih limuzina, uključujući i novije maseratije ( vozio sam se u jednom 2010. stao mi na stopu :) )

Eto, 12000e, imaš brzinu, kvalitet, pouzdanost, udobnost, i naravno SVI ĆE TE GLEDAJU, što je i najbitnije. Daleko ispred ovih naših biznismena sa X6, Q7, A8, i svim mercedesima ebali ih oni. A nijedan od pomenutih nije ispod 50000e, osnovni paket.

7. Sve je to lijepo ali kad vidim oavj kineski sat na sredini table plakao bih.

8. хахаах шпагета тенкиста

Тобако, то што каже овај горе + за те новце можеш да узмеш нека друга два новија и боља аута и да ти још остане пара, рецимо Алфу 156 рестајлинг за курчење и Пежоа 407 кад идеш на пословни састанак или ручак џД

9. за десет сомића узмеш ланчију интеграле и посрамиш све живе

10. http://www.polovniautomobili.com/oglas3848926/bmw_320_d/

Ja bih uzeo ovo do 10 000 eura, odličan je auto, ima delova i ima dobrih majstora.

11. Слепи Туљан
    за десет сомића узмеш ланчију интеграле и посрамиш све живе

12. http://www.polovniautomobili.com/oglas4131158/ford_focus_st/

треба да постоји неки народни комитет који ће овим циганима одузимати аутомобиле јер их скрнаве и турају јебени плин у њих

13. Vala baš. Ako nemaš kintu za takav auto, tj. za gorivo, ne vozi ga i gotovo. Al' vidi cena registracije, preko 100.000 din :(

14. Па шта мислиш да ли циган плаћа толико? Вероватно је регистровао на прађеда што је ногу изгубио у балканским ратовима и сада плаћа 20 иљада регистрацију

15. Ja sam alergičan na plin. Većina auta koja sam imao su bili benzinci. Iako su neki trošili i 15 litara, nikad mi ni na kraj pameti nije bilo da ugradim TNG.

Marea ide u djelove, enterijer prodat 600 eura u roku od 10 minuta. Ugovorio sam motor i mjenjač za 800. Razlog takve odluke da oskrnavim nama dragu Mareu je to što se otvorio jebeni vazdušni jastuk u krivini (kad sam točkom upao u oveću rupu), pa sam slećeo sa puta pri jedno 50km/h. Jedva ukočio da ne zalijepim drvo.

16. toba-cco
    http://www.polovniautomobili.com/oglas1097081/maserati_quattroporte/

Ljudi, ovaj oglas gledam već 6 meseci, bukmarkovan mi je, i samo čekam da izvuku moje brojeve.
    Obratite pažnju kako se na slikama bukvalno vidi udobnost ovih fotelja, ne dao Bog da odem da ga pogledam i sednem za volan, plakaću dok mi ne da vlasnik da ga odvezem.
    Ja sam, možda iracionalno ali, ubeđen da je ova mašina udobnija i kvalitetnija od 90% novijih limuzina, uključujući i novije maseratije ( vozio sam se u jednom 2010. stao mi na stopu :) )

Eto, 12000e, imaš brzinu, kvalitet, pouzdanost, udobnost, i naravno SVI ĆE TE GLEDAJU, što je i najbitnije. Daleko ispred ovih naših biznismena sa X6, Q7, A8, i svim mercedesima ebali ih oni. A nijedan od pomenutih nije ispod 50000e, osnovni paket.

Ako imaš para da ga održavaš, registruješ, točiš u njega i ako te žena/đevojka neće ostaviti ako ga kupiš - kupuj. Stvarno je egzotičan i rijetko se viđa na našim prostorima.

17. Hahaha kupiš auto za 400 evra, zamalo ga slupaš i prodaš u delove za 1400.

18. Marea je jeftino auto čiji su djelovi ođe skupi.
    Ništa joj nije bilo kad sam sletio, jer je podignuta, samo nijesam znao šta me je snašlo x)

19. Слепи Туљан
    за десет сомића узмеш ланчију интеграле и посрамиш све живе

Делта Интеграле конза, само треба доћи до делова

20. Ja sam razmišljao da kupim Deltu i sredim je ka' za reli. Kad može cigan Lipu brusilicom da napravi auto, može i limar da napravi bodikit. Nego nema se, jebi ga.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.