Automobilizam

1. Hvala, prednja desna maglenka mi slabo radi, a leva je dobra.

2. Ma boli te kurac. Ja dvojku po magli vozim, a nema maglenke (bojim se da mi neka budala isto sa dvojkom ne klepi kola).

3. Mene samo brine što je niska, mada dobro leži na putu. Ali na izlasku iz moje ulice ide bankina na ležeći policajac, već sam odvalio jednom auspuh na staroj vektri.

4. Golf II, nema dalje, realno.

5. A jes' opeli su svi niski. Eno i kadetom ljudi jedva prolaze betonski ležeći koji golf preskoči začas. Jebeš ga, ali zato imaju nisko ležište, pa dobro leže na putu.
    Moja je bila ovakva (samo bez maglenki, bila samo rešetka):
    http://auto.oglasi.rs/images/oglas/201304/617307/1.jpg

6. Nadam se da nije trula ispod farbe. Vrata popraviš i ćeraš.

7. Dečko: Ćao! Cura: Ćao! Moram ti nešto reći. Dečko: Kaži. Cura: Volim te! Dečko: I ja tebe,ali ja imam 16 godina,a ti 13 :$ Cura: log off Dečko je tog dana čuo na vestima kako je jedna mlada cura presekla vene i krvlju na zid napisala "GODINE NISU VAŽNE". Dečko ju je volio i on je takođe svojom krvlju na zid napisao "BILA SI U PRAVU,GODINE NISU VAŽNE"! POSTAVI OVO AKO TI GODINE NISU VAŽNE !!!

8. Ja bih bio zadovoljan i sa nekom 1.8, ništa više ne treba. Ne znam zašto, ali astri je dosta bolja limarija iako nije pocinkovana.

9. Kad smo kod registracija, meni je za mečku bila 420-430. Znam da sam je 2 puta registrovao. Jednom kad sam je kupio, a drugi put kad je bila zamjena tablica.

10. Таблице на широку БГ МАРКО

ovo je nesto najseljackije sto je ljudski um izmislio...toliko je bedno i jadno da mi pocne curiti krv iz glavica kad vidim ovako nesto....uopste ne razumem potrebu ovakvih kretena da pokazu kako imaju para...najgore moguce bacene pare kolko god da ih imas viska...
    gledam da nemam nesto predrasude prema ljudima, al kad bi se upoznavao sa likom koji izlazi iz kola sa ovako nekim tablicama definitivno bi imao predrasude. I srusio bi ga na zemlju i puvao mu na facu.

11. Ni Vektra ristajling nema lošu limariju. Majstor je na ovoj sve pregledao i nema ni tačke rđe. Ova moja je 2.0 dti, a gledao sam i 1.8 16v, ali je bila u lošijem stanju od ove što sam uzeo.

12. Astra G ima mnogo bolji lim od vektre.

13. Да видиш када га пандури зауставе и кажу добровече Марко :)
    Узели му његови те таблице, лика у почетку било срамота да их вози тако. Иначе је сасвим океј лик

14. Kažu da eskort 5 ima pocinkovanu limariju, a truli u 3 p.m.

15. Ma nije to nikakav garant, samo usporava koroziju.

16. Koji je akumulator bolji boš ili varta? Znam da mi treba od 74 ah. Razlika u ceni je oko 2000 dinara u korist varte.

17. Dobar je i jedan i drugi. Moj komšija ima boš, 6 mu godina. Ja sam imao blek hors u eskortu, morao da uzmem isti zbog garancije, inače bih malo sjutra. Ipak 2000 dinara nije malo, pa bih prije uzeo vartu.

18. Trenutno je u autu bošov, koji traje već 3 godine, pa mislim da ću uskoro morati da uzmem novi, mada za sada jako lepo pali i kad je mraz.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.