Јесте ружна али је невиђено јефтина а опет корисна стварчица. Кад год нема сигнала, кад те сморе рекламе на радију ти упалиш ово и одврнеш нешто по жељи, типа Суђење сердару Шћепану Радојевићу.
Е да ти не спамујем дефку, добар израз, а овај брко је објаснио неке ствари.
Hoce li SiM izvuci keca iz rukava, ili ce boziji izaslanik na zemlji za golf, poznatiji i kao GTD, pobediti u ovom guslarskom natjecanju, saznajte uskoro..
Nijesam, iz Nikšića sam porijeklom. Ne znam kako im dačija zapa'ne za oko, vjerovatno nema onu zaštitu protiv krađe benzinac, što modernija kola imaju.
Никшић турски бејаше до пре 100љета, мораш знати окле си шљего у њега :)
Па нова му је Дачија, не знам да ли има заштиту. Е да. и гепек су му обили и украли неки алат и гуму. Ја неко лето у Будви ушао у такси а оно таксиста одврно гусле. Пита ме јел треба да смањи, реко нека волим ја то, само да није Карлеуша или неко страно говно. Нико не воли ЈК изгледа.
Lepo se zatvore, a onda kad idem preko 50 km/h krenu da klaparaju i kad stanem vidim da su malo kao ispala iz ležišta. Možda je bio havarisan. Ma boli me kurac, firmin je auto.
Ne znam oko elektronike. Vidi da slučajno nije neko strano tijelo u vratima ili se nešta odvalilo sa unutrašnje strane i lupa. Provjeri da možda nijesu vrata pala ili keder, ne znam šta može kod kliznih bit'.
Ružno izgleda, ali vjerovatno obavlja posao. Ja samo diskove i radio, pa ih stavim u kasetu (da ne kačim za retrovizor).
Јесте ружна али је невиђено јефтина а опет корисна стварчица. Кад год нема сигнала, кад те сморе рекламе на радију ти упалиш ово и одврнеш нешто по жељи, типа Суђење сердару Шћепану Радојевићу.
Е да ти не спамујем дефку, добар израз, а овај брко је објаснио неке ствари.
Ili "Smrt popa Mila Jovovića". Imam guslarskih kaseta, nego mi krali kasetofon 2 puta.
Неком краду касетофон а ортаку у месец дана два пута краду гориво. Оће сву косу да почупа, испред зграде 40 аутомобила а они се намерили баш на његов.
Имам сву компилацију највећих хитова Бошка Вујачића и Ђорђија Копривице опааа
Moj otac kad je ladu imao držao je katanac na rezervoar.
Kad smo kod guslara, znam Stanka i Zdravka Kneževića lično.
Lada ionako troši 12l na 20 km....
Imao je moj komšija Ladu Rivu, a njegov sin radi u Švajcarskoj i ima Audi A6 2.4 automatik 2000 godište, imaju sličnu potrošnju....
Hoce li SiM izvuci keca iz rukava, ili ce boziji izaslanik na zemlji za golf, poznatiji i kao GTD, pobediti u ovom guslarskom natjecanju, saznajte uskoro..
Ма избуше душмани, снађу се некако, вози ону Дачију Логан, ја оном не би пришао а не вадио бензин..
Знам за њих двојицу, добри гуслари, они су Пивљани, окле их знаш да нијеси из Плужина ил Бајовог Поља?
Bolje i to nego Južni vetar i ta ekipa u toki vožnje. Poludeo sam danas sa jednim kolegom, sve vreme to pušta, dekoncentriše me.
Nijesam, iz Nikšića sam porijeklom. Ne znam kako im dačija zapa'ne za oko, vjerovatno nema onu zaštitu protiv krađe benzinac, što modernija kola imaju.
Bolje i to nego Južni vetar i ta ekipa u toki vožnje. Poludeo sam danas sa jednim kolegom, sve vreme to pušta, dekoncentriše me.
Meni je svejedno dok nije Karleuša ili nešta kreštavo što ne umije da pjeva.
Ma idi bre, onaj Sinan zavija k'o da mu nogu seku.
Никшић турски бејаше до пре 100љета, мораш знати окле си шљего у њега :)
Па нова му је Дачија, не знам да ли има заштиту. Е да. и гепек су му обили и украли неки алат и гуму. Ја неко лето у Будви ушао у такси а оно таксиста одврно гусле. Пита ме јел треба да смањи, реко нека волим ја то, само да није Карлеуша или неко страно говно. Нико не воли ЈК изгледа.
To samo onaj Duško može da voli (kreše).
http://www.daciashop.eu/media/catalog/product/cache/4/image/48fed6724fe0938d9cc9f9a4f8b603ef/b/u/buson.jpg
Ma kakvi 100 ljeta, naš kralj Nikola je za nas zborio. Kuće su po brdima bile, da ne bi plavile i išlo sve u pičku materinu.
Ma idi bre, onaj Sinan zavija k'o da mu nogu seku.
Ma Sinan je odličan.
http://www.youtube.com/watch?v=64etseyIZP4
http://www.youtube.com/watch?v=ZpqI3rmoZsU
Ja mrzim Karleušu, a strana govna mi je svejedno, ionako za mene imaju neutralnu vrijednost.
http://www.motivemagazine.com/emAlbum/albums/Manufacturers/Fiat/Aftermarket/MS%20Design/Ulysse/ms-design-fiat-ulysse-002.jpg
Šta može da bude sa ovim kliznim vratima, klaparaju u toku vožnje?
Čak me ni bord komp ne obaveštava ništa o njima ni kad se otvore ni kad se zatvore.
STIGS ITALIAN COUSIN!
Stasam teo..
Staznam, pogle da li se lepo zatvaraju, ko jebe kompove oni su govna..
Lepo se zatvore, a onda kad idem preko 50 km/h krenu da klaparaju i kad stanem vidim da su malo kao ispala iz ležišta. Možda je bio havarisan. Ma boli me kurac, firmin je auto.
Ne znam oko elektronike. Vidi da slučajno nije neko strano tijelo u vratima ili se nešta odvalilo sa unutrašnje strane i lupa. Provjeri da možda nijesu vrata pala ili keder, ne znam šta može kod kliznih bit'.
Nek majstor pogleda još da nijesu držači stakla. U kom predjelu se tačno čuje?