Nek mi neko izračuna koliko laže km sat ako auto čiji je diferencijal baždaren fabrički na petnestice gume nosi šesnestice istog promera na tipa 100 km na sat. Ajde matematičari da vas vidim?
Sad sam došao od majstora, crko mi alnaser sinoć. Otišle četkice do kraja, mada kaže majstor da je ovo prvi put kako je alnaser skinut otkako ga je švaba montirao. Šta ti je kvalitet lolo
Сад сам нашао декларацију, богами је наш акумулатор 3 године у колима, издао је једино кад је и алтернатор издао, а овако никад, чак смо га и позајмљивали другима.
Иначе, средили смо летву, 3000 динара и литар ракије касније мајстор скинуо летву са друге Асконе из дворишта и нашрафио код нас, сад управља к'о формула.
Naš policajac naplaćuje kaznu Ričardu Hamondu:
http://img62.imageshack.us/img62/1364/ekipatopgearatestiralam.jpg
Kralju Pero Srpski sine-ti se zenis narod gine...;)
Ne lepi se na taj lajm, presesce ti i auto i sve uz auto... Sta god da ti zenini daju na kraju iskijas.
Nek mi neko izračuna koliko laže km sat ako auto čiji je diferencijal baždaren fabrički na petnestice gume nosi šesnestice istog promera na tipa 100 km na sat. Ajde matematičari da vas vidim?
Казаће ти да си прешо 100 км, а уствари си прешо око 106,6 км.
Hvala lepi. Boktidaosreće.
jel verujes u gtd-ove price?
ja mislim da gtd prodaje kola
http://www.pbh2.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/05/never-had-a-chance-gifs-ford-expedition-rollover-test.gif
Neizostavna sigurnost :D
Нисмо је још тотално упропастили, возимо је два дана само. Има то да продамо за сома и кусур евра, видим сличне су такве цене и да узмемо бмњ коцкицу
Само се ти надај лололо
Cijenite 2000, dajte za 1800 xD
није то голф ;)
али да је мало прешла, јесте
Mijenjaj za golfa i dodaj 7-8 hiljada lolo
Jebi ga, ako je prava kilometraža šteta je da se da džabe. Može još minimum pola miliona.
Sad sam došao od majstora, crko mi alnaser sinoć. Otišle četkice do kraja, mada kaže majstor da je ovo prvi put kako je alnaser skinut otkako ga je švaba montirao. Šta ti je kvalitet lolo
Kad alnaser crkne pali i na manju gurku, ali muka je kad ode akumulator x)
Jel su Bošovi i Vartini akumulatori bolji od Konja? Nekako mi se čini da on ne može da sastavi preko tri godine.
Jesu i od White, a pogotovo od Black. Kod mene je evo đogat dvije ipo godine u golfu. 60Ah.
u mojoj je kuci, ako nece da daje za gorivo svake nedelje 3000 ima da leti napolje
Сад сам нашао декларацију, богами је наш акумулатор 3 године у колима, издао је једино кад је и алтернатор издао, а овако никад, чак смо га и позајмљивали другима.
Иначе, средили смо летву, 3000 динара и литар ракије касније мајстор скинуо летву са друге Асконе из дворишта и нашрафио код нас, сад управља к'о формула.
Nije skupo.