Automobilizam

1. Jel' još kod vas?

Ако мислиш на акумулатор, он је давно ошо у старо гвожђе :Д
    А Џету смо продали 2 месеца пре него што сам кренуо у средњу школу (2006.), требало неком лику да повади све из ње и да је тјунира; па купили Ескорт дизел, за којег полиција открила да је препакован и одузели нам га после 7 месеци, ал је онда кривично одговарао лик који нам га је продао, а ћале је платио само неку казну за прекршај. И онда 2007. купимо Аскону од неких избеглица из НСа, дотерамо је механички и ето, на њој једино не ради сијалица у гепеку и неки прекидач за појачавање задњих светала кад је магла

2. Jebi ga :(
    Kad pomenusmo audi 100, meni je otac imao C4. Preša' boga oca i dalje se vozi. Imao je pored njega i dvojku koju danas vozi ujak. Ona prešla samo 350 hiljada.

3. А жао је и мени, ал се брже распадала него што смо ми стизали да је покрпимо и, јебига, онда је продали неком лику да се забавља, ено видо сам је прошле године, лик ју је врхунски дотерао, али мора да је толико времена утрошио да је могао трипут да дипломира :Д

4. Najgore je ovo sa eskortom...
    Jel' bio 1.6D ili 1.8D?

5. Каросерија је била од XR из '89, а мотор је био 1.6 дизел из старијег модела :Д

6. Za čelične 50 eura plafon. Jesu sa 4 ili 5 rupa?
    Ove dolje jedno 120-130 eura otprilike.

7. GTD kakav je za tebe ix35 valja li to cemu? Izvinjavam se na ubacivanju

8. Šta mislite koliko para može da se dobije za čelične felge od 16 cola?

Može da se dobije šamar pošto si napisao felge a ne felne.

9. U ix35 sam se samo jednom vozio. Primijetio sam da fino povlači, ali je plastika dosta nekvalitetna. Ne očekuj neke terenske sposobnosti. Novo je auto i čini mi se da je završna obrada bolje odrađena nego kod Kije.

10. '' Može da se dobije šamar pošto si napisao felge a ne felne.''

Jebiga, navika. Deda mi je živeo u Nemačkoj od 1969 do 1992, ćale od 1976 do 1990, ja sam rođen ovde ali sam živeo u Nemačkoj od 1995 do 2000 godine.

11. Kolika mercedesa imate? xD

12. Mislim da su za nju 15-ice idealne.

13. Deda je imao 2 Opela (rekord i senator), Audija (80 jaje) i 4 Mečke (w122, w123, w126 i 190 2.3e), ćale je imao bmw, 3 audija, mečku w123 i škodu, ja nastavljam tradiciju sa 2 opela do sada (mada sam kupio pa preprodao i 2 talijanska auta).

14. Schön, schön.

3 audija

Da nema đe C4 među njima?

15. Bio je pre jedno 7-8 godina, 2.4d, odličan je auto bio i izuzetno bezbedan. Al' šteta što mu je sudar došao glave. Mada je ćale izašao bez ograbotine iz frontalnog sudara pri cca 90 km/h.

16. Deda je imao 2 Opela (rekord i senator), Audija (80 jaje) i 4 Mečke (w122, w123, w126 i 190 2.3e), ćale je imao bmw, 3 audija, mečku w123 i škodu, ja nastavljam tradiciju sa 2 opela do sada (mada sam kupio pa preprodao i 2 talijanska auta).

Nije ni za kurac kad nema dvojke.

17. Imao je ćale jettu tokom 1993.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.