Automobilizam

1. Haha, ja znam lika koji je za 20 000 km, tj 1 godinu uništio Golf 6. Platio ga je novog 20 000 eura, a prodao za 19 000 u krš stanju.

2. 19 hiljada ga prodao? Kome? Da i ja prodam štogođ xD

3. kako mu to uspelo?
    kolika budala trebas biti da das za polovno auto 19000, a da dodas jos koji evro mozes da kupis isti takav samo glanc nov

4. А јеееесте, дао му 19 сома и одрадио му фелацио са завршницом.

5. Ipak je to Golf ljudi, cena mu sa godinama moze samo porasti, kao sto je slucaj sa klasicnim Ferarijima.

6. Da je tako ja ne bih prodavao kola za dvije, nego za dvajes i dvije hiljade.

7. A, ono je bio neki 2.0 tdi sa full opremom. Uostalom to je bio godinu dana star auto.

http://www.polovniautomobili.com/oglas3923315/volkswagen_golf_6_gtd_airmaticdioda/

8. Pa nije ga moga' platiti 20 hiljada onda. Po meni bi bila glupost kupiti polovno auto, a da dodaš hiljadu eura možeš isto takvo novo. Šta je tačno sjebao?
    GTD je koštao 45 hiljada kod nas jedne godine. Jedva sam izašo iz njega koliko me je privlačio.

9. Ovaj nije bio gtd, nego običan golf (msm da je nov bio 23 000 eura, sad mi je rekao). Lik je ludak sa kolima, sa 60-70 km/h se penje na ivičnjake od 30 cm, šalta dizel auto na 5000 obrtaja i tako sve nešto....

10. Danas golfom idem u Hrvatsku. Nadam se da ništa neće ukrasti sa kola, pošto su u novogodišnjem raspoloženju.

11. Neće sa kola, ima cela kola da odnesu...........

12. Jel zna neko šta je potrebno za taksiranje?

13. Puna soba papira. i auto euro 5 fazon. i da ti Tadić bude zet.

14. желим вам да спусте цене горива и да вас мурија одсад вата само закурац и да пребијете доста учесника у саобраћају

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.