Automobilizam

  1. axaxaxaxaxaxa a sto je briso? :D

  2. Ne znam ker brate kako ne vidiš ti, nijesu obrisani. Mislim da bi trebalo da reinstaliraš kompjuter. Vidiš da je počeo da baguje.

  3. Možda se i pregrijava pa ne može da učita sve stranice. Ja bih ga premjestio na neko hladnije mjesto. Idealno bi bilo na balkon npr.

  4. a mrsko mi to. jel moze samo da se otvori prozor?

  5. A sta pise sta bi mogao imati od motora i menjaca?

  6. standardne folksvagen-audi motore i menjace.

  7. Jes al na koje se tipuje?

  8. A ove sad nove ko Pasat će imati. Osim onog dizela od 240 konja. A valjda će imati i benzinca sa 280. Kontam V6, klasično za Superb.

  9. Lupam: 1.6 1.8 2.0 3.2 turbo benzinci, mozda jos par koji nisu turbo sa vecom kubikazom i dizeli jebem li ga isto tako nesto.

    Pogledaj vw passat. Isti ti.

  10. A od 1.4 do 3.6 benzinci vjerovatno. Dizlo 1.6 i 2.0.

  11. Celte nisi pratio ili nisam bio jasan. Pitao sam samo za vrs verziju :)

  12. a, nisam.

    ko da je bitno, nije sportski auto nego limuzina. jebe mi se kad vidim proseravanja tipa audi a8 ili bmw 7 ili daleko bilo suv gde pokusavaju od babe da naprave devojku pa nesto tu tupe sa kao "sportskim" detaljima.
    pusti limuzinu da bude limuzina, pusti dzip da bude traktor, ako oces sportsko, kupi nesto neprakticno, a ne ovo e sportsko bi, al da mogu da poteram familiju i cegere sa pijace i prase u gepek pa cu tako sa svim tim na stazu.

    edit: lose ispalo. ne mislim da su ovi automobili losi daleko bilo, jedino ne vidim poentu njihovih "spotrskih" verzija

  13. Kakav oglas.
    http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/5886187/mercedes-benz-190

    Auto u dobrom stanju, vlasnik 10 godina, drugi vlasnik, uvoz 2000 godine, imam i celicne felne, lavlju sapu... porodican auto, ali stigli moji majmuni pa hoce da kupuju neke BMW-ove! ja ga nikad ne bi prodo, nego junadima ne mozes da objasnis... moze zamena za nekog BMW E46 uz doplatu mojih MAJMUNA. pozdrav, srecna kupovina. Preza

    Šta čovjeka od đece snađe.

  14. Mečak je u pristojnom stanju da zlo bude veće

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.