Automobilizam

  1. Eto, i elipse mogu bez a da ne mogu prednji

  2. Jednom kad sam se prekinuo za prvi maj, otvorio ti ja gepek od jaranovog golfa dvojke i uzeo lonac i stavio na zvučnike(ringle), sasuo vode i natrpao kobasice i onda mu plinsku bocu povezivao sa kablovima, prespajao kao nesto, umalo poginuo nisam. Realno, podseća na ringle od šporeta, lud trip bio, zapalio mu malo.

  3. Pa ovi pionirovi su stajali u vratima prednjim, a ove bosmanove je sekao pozadi onu dasku usta ga jebem i tamo ih stavio.

  4. skuplji zvučnici od juga
    taj lopov je u bedaku kontam haha

  5. Pa s obzirom u kakvom mi je stanju jugo, kontam da bi audio sistem u njemu sa plejerom i zvucnicima napred i pozadi vredeo vise od samog juga.

  6. U nazivu oglasa 728, na kolima pise 740, a registrovan na 2.0 . Kakva je ovo mutljavina sunce ti...

    http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/5987777/bmw-728

    EDIT:

    Mada je i na ovom ista fora.
    http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/5810558/bmw-740-728i-reg-na-20

    Pogubim se nekad sa tim njihovim oznakama. Pre neki dan vidim 750il i pitam coveka koliko ima kubika i on kaze 4000. Na svim ostalim serijama poslednja dva slova su kubikaza uglavnom, samo kod sedmica to sve u kurcu. :D

  7. Npr polupan gepek pa zamenjen, 2,8 regularan al kad je uvežen oprcao carinu.

  8. Pa da, ali pazi ovo. Recimo, pandur koji se malo razume, vidi na gepeku 740 a tebi 2.0 u saobracajnoj. Ti mu objasnis da je gepek menjan, ali njemu i dalje sumnjivo i tera te na vanredni tehnicki i onda tamo skontaju da je 2.8 i ti ides 6 meseci u tvorza za falsifikovanje drzavnog dokumenta.... Moze li se to?

  9. Nemeže ako je taj 2,8 regularan sa papirom a jeste. Skineš ovo 740 istog momenta, kurčenja bez jer će da te prca na semaforu neki japanac 2.0 lakši za tonu ipo.

  10. Skinuo bih ja to odmah. Zbog navedenih razloga, a i lepsi mi kad nemaju nikakvu oznaku, osim recimo M7 kad bi stojalo, to bi ostavio... :D

  11. Ja nemam ni na jednim kolima. Glupo malo da stoji 3.0 a da nema be-turbo jbg

  12. Meni najjaci oni ljomberi kad kupe na pijaci TURBO i zalepe tipa na Pezo 206 1,2 60ks. :D

  13. Ili na 190D amg nalepnice sa strane, amg oznaka nazad i spojler. I dimna zavesa iza njega lololo

  14. A jel znate mozda neku radnju u bg koja se bavi ugradnjom ove audio opreme da bi kupila ova govna?

  15. Gaz, tako ćeš slabo uvaljati to. Samo privatno lice lolo

  16. Sta prodajes Gazimudo? Mrzi me da vracam strane... :D

  17. Ahahahahahahah, pa ja ne verujem da ti je lik makno kola i jos ti posle vratili kola + ozvucenje. ahahahahah jebem ti zivot. :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.