Automobilizam

1. Bolji je moj 1.5 dci nego 4 ta tvoja golfa, a i golfa imam, jebem ti sunce jesi sirotinja

2. Druže, dvije glave misle bolje od jedne, posebno bosanske.
    Izgubio si ovu raspravu, poz.

3. hej, i ja sam bosanac
    hoćeš reći da sam i ja...?

4. Jepte se, može da rikne bilo koji motor ako je loše održavan / neodržavan ili ako je prešao više km od onoga za koliko je projektovan.

A od ovih u ns sam video da prodaju W211 krem taxi onu 10 godina staru sa 170k km na satu.

Samo kažem da je važno da izabere onaj koji je u boljem stanju, oprema je tu samo plus. Ako ima odlično, ako nema jbg, bar je motor dobar.

5. Miki je malo manje nervozan :D

6. Skoro e39 na oglasima 300 evra
    2001 totalni full
    Drug zove kae lola ima 500 k kazni na njemu hahaha ajdukurac

7. uzmeš ga i prodaš u dijelove brt

8. http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/2376018_Mercedes_E_220_2005_god/?cena=high

Nije onaj o kom sam pisao u postu, ali sličan fazon, taksi od 11 godina, 213k km prešao. Možda u prve 2 - 3 godine. 3 godine ako je slabije išao posao xd.

9. Miki više nije nervozan :D

10. Zajebano je kad ti motor crkne pričaju ljudi...

11. Jeste, ovaj dodje posle i upali ti kuću

12. gtdu jedino može konj crknuti u onoj vukojebini đe živi

13. kad živiš u takvoj pički maternoj da ti se bosanac podsmijava ahahah e našta si spao nesrećo

14. Veliki Skočimiš

A U RENO SE VOZI

Xaxaxaxaxa

15. Hercegovina > Bosna

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.