Смешан принт-скрин са Вукајлије

1. Шаљи бре у курац у Оландију на анализе.

2. Вуче, ај нам само реци да ли и у стварном животу изиграваш жену. Мисим оно, одећа, шминка, подвезивање курца...

3. Е ове комедије :)
    Јебач, утоварили те ка' Бајерн Барсу, а сад претоварају са тебе на Вучицу :))

4. Добро, утоварили су јебо те курац.

5. ne bih sad da branim nekoga ili išta, al budimo realni, uzmite BILO KOGA od autora koji je ovdje 2 godine ili duže, prečešljajte groblje sa početka karijere il komentare, naći ćete bukvalno isto to...

6. Smare, vidiš šta uradiše. Skrenuli sa teme i mene uvukli u to.
    Bačje, kako ti je bilo u prošlosti? :)

7. Bačje, kako ti je bilo u prošlosti? :)

До јаја, био сам истог пола као и сад.

8. Baš tako Vidro. Mislim da Bač nema potrebe da se ljuti. Je l' tako Bač? :)

9. Vukice, de mi samo reci jesi se ti vjenčala ono u opštini, sve regularno, papiri i te stvari?
    Ono, hoćete li da zadržite svoje prezime ili uzimate Vukovo i tako te zajebancije?
    Samo toliko.

10. Не љутим се наравно. Уживај. Иди издркај курац.

11. Откључајте Тиборову тему и одбанујте неправедно банованог човека! Чини ми се да је његова тема регуларнија него ово свакодневно прозивање Вучице или Вука - небитно - на свакој теми на којој се појави. СТОП ДИСКРИМИНАЦИЈИ ВОЈВОЂАНСКИХ МАЂАРА!!1

12. Zar neko još uvek veruje da Vučica postoji? I da je stvarno udata za Vuka?

Pa to je kao da neko i dan danas tvrdi da Zezator nije Peki, lol.

Edith Piaf: Ne, ne. Zezator je gej i udat je za Pekija. To je to.

13. Да, то ми је Ремац реко за Зезатора.

14. Dragana Mirković ih venčala, bio prenos na DM-u, moja baba gledala.

15. :baca sav pretovar u jarak i ide na neko lepše mesto:

16. Koji je trenutni rezultat na Mojoj babi (još uvek odbijam da glasam pa nemam uvid a mrsko mi da se izlogujem)?

17. Neko spominje ne/čitanje definicija...svakodnevni prizor, mrzelo me da cropujem.
    http://www.dodaj.rs/f/b/5T/1PDndcQC/untitled.png
    Čisto malo da skrenemo pažnju sa Jebača, neće hteti da prozbori s nama... ehehe

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.