Смешан принт-скрин са Вукајлије

1. Шаљи бре у курац у Оландију на анализе.

2. Вуче, ај нам само реци да ли и у стварном животу изиграваш жену. Мисим оно, одећа, шминка, подвезивање курца...

3. Е ове комедије :)
    Јебач, утоварили те ка' Бајерн Барсу, а сад претоварају са тебе на Вучицу :))

4. Добро, утоварили су јебо те курац.

5. ne bih sad da branim nekoga ili išta, al budimo realni, uzmite BILO KOGA od autora koji je ovdje 2 godine ili duže, prečešljajte groblje sa početka karijere il komentare, naći ćete bukvalno isto to...

6. Smare, vidiš šta uradiše. Skrenuli sa teme i mene uvukli u to.
    Bačje, kako ti je bilo u prošlosti? :)

7. Bačje, kako ti je bilo u prošlosti? :)

До јаја, био сам истог пола као и сад.

8. Baš tako Vidro. Mislim da Bač nema potrebe da se ljuti. Je l' tako Bač? :)

9. Vukice, de mi samo reci jesi se ti vjenčala ono u opštini, sve regularno, papiri i te stvari?
    Ono, hoćete li da zadržite svoje prezime ili uzimate Vukovo i tako te zajebancije?
    Samo toliko.

10. Не љутим се наравно. Уживај. Иди издркај курац.

11. Откључајте Тиборову тему и одбанујте неправедно банованог човека! Чини ми се да је његова тема регуларнија него ово свакодневно прозивање Вучице или Вука - небитно - на свакој теми на којој се појави. СТОП ДИСКРИМИНАЦИЈИ ВОЈВОЂАНСКИХ МАЂАРА!!1

12. Zar neko još uvek veruje da Vučica postoji? I da je stvarno udata za Vuka?

Pa to je kao da neko i dan danas tvrdi da Zezator nije Peki, lol.

Edith Piaf: Ne, ne. Zezator je gej i udat je za Pekija. To je to.

13. Да, то ми је Ремац реко за Зезатора.

14. Dragana Mirković ih venčala, bio prenos na DM-u, moja baba gledala.

15. :baca sav pretovar u jarak i ide na neko lepše mesto:

16. Koji je trenutni rezultat na Mojoj babi (još uvek odbijam da glasam pa nemam uvid a mrsko mi da se izlogujem)?

17. Neko spominje ne/čitanje definicija...svakodnevni prizor, mrzelo me da cropujem.
    http://www.dodaj.rs/f/b/5T/1PDndcQC/untitled.png
    Čisto malo da skrenemo pažnju sa Jebača, neće hteti da prozbori s nama... ehehe

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.