Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. glupane, ima ona crna divljanka sto se samo u Hardhomu pojavljuje, sto ima kao 3 ceri pa je rastrgnu zombiji a Dzoni ostane da joj cuva cerke.
    ona je meni najjaca bila, jedna epizoda jebena, al ostala uklesana <3

2. sto je plava kurva tu mrs

3. Moj originalni nalog nije nista bitniji od ovog naloga,nisam ni na mapi Vukajlije kao Montevideo na Imdb.A koji je tvoj original glupane?

4. a nije bas najbolja, ali svakako je prica kao prica imala sansu da bude kultna i ya tipa 40 godina....mada mozda ce i biti.
    onaj link sto sam okacio je bas zanimljiv, ti savezi, ko je sa kim ratovao, ko kakve dvorce ima, ko ima kolko ljudi, para itd...te stvari su mi zanimljivije nego sama serija kao serija i scene u njoj

nmz se na osnovu ocena oceniti koji je najbolji film ikada, moze samo subjektivno misljenje....po meni je to ovaj
    https://www.imdb.com/title/tt0118570/?ref_=nv_sr_1

posle su ga unistili rimejkovi i razvodnjavanje sa milion malko drugacijih fora na istu temu, al original je original

5. Štreberi i Bad pas košarkaš od dva brata djeca

6. Joj šta mi radi
    Joj šta mi radi
    Pas košarkaš Badi
    Pas košarkaš Badi

7. nego sto se tice te game of trons odece, jel se to misli na one majice sa printovima likova iz serije ili na odecu kao sto nose ovi u seriji, posto ima do jaja stvari koje nose, ovi lordovi onako neke kao jednostavne stvari, a od koze, ili oni iz dorne itd....

8. kostimografija ili kako se vec zove je meni bar dobra jako

9. Misli na one majice sto nose goticarke, crne majice sa game of thrones natpisom u sredini

10. ovo je njesra, mislio sam da postoje stvarno kul glave koje bi znale da iznesu neku tuniku ili bundu dzona starka :)

11. hahah setanje kao lord po knezu

12. Sta mislite oce se ova mala (Roslin Frey), sto se na "crvenoj svadbi" udala za Edmura Talija, uopste pojaviti bar jos jednom do kraja serije?
    Moram priznati da mi je mozda i najlepsa od svih glumica iz celog serijala ako sad iz glave pokusam da se setim.
    https://66.media.tumblr.com/87e00564b4c662343bd23bab00f840d4/tumblr_moav29nPck1r6w4h8o6_250.gif

13. ova cura ima harizmu jelene djokovic

14. Jedina scena u kojoj nešto govori u jedinoj epizodi gde se pojavila
    https://youtu.be/XNSw5KsSwRk

15. ne svidja mi se...lepuskasta je, al ogavno iritantno prica plus ima neku cvorovastu facu kao kruske da ima ispod lica

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.