Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ja sam.
Ja sam.
Milos-88
Ja sam.
Vukajlija.
i tormund i brienne ginu
tormund odmah na pocetku sezone
Ovaj partizankin scenario skup vise losih teorija koje kruze netom
Не знам је ли ово Партизанка пародирала оне силне тупаве теорије или се једноставно налупетала за медаљу?
И да, биће претужно ако Тормунд не добије шансу да онако дивљански изјебе Бријену. А све су шансе да неће :(
jamie ce jebati brienne
Биће то паклен фистинг&фингеринг онда
Nece nijedan lolo
Или Тормундова или ничија, реално
ja čekam prvu epizodu, ako u prvoj epizodi se potvrdi ono sto mislm da je tacno onda ostalo necu ni gledati jer ne moram
https://www.google.rs/amp/s/amp.reddit.com/r/freefolk/comments/8atpce/leaks_game_of_thrones_season_8/
На ово мислиш?
nije ovo, nesto drugo sam citao ja prije vise od godinu
ovo mi se sad i ne da citati cak
uglavnom a pocetku mog leak-a bude velika bitka kod vinterfela gdje gine mnostvo njih poznatih likova, pressudna bitka sa setacima je kod vale-a gdje ih pobjedjuju
Па то ти је у овом линку мање више, само је временом едитовано више пута
par likova su bas usrali jebeni jevreji
Nijedan ovosezonski leak ne moze da otkrije sve jer su mnogo oprezniji bili.
Ako neko izlaje jednu epizodu to ti je to
nisu mogli puno ni promjeniti ako su leakovi istiniti
utom gore ako krenu mijenjati ono sto se saznalo, tek ce onda zasrati
Ma ovo Mos sto je okacio je glupost.
Imas na freefolku svakodnevno ovakve postove.
Kenjaju ljudi
Ko sledeći, napiše gluplju teorije od moje, dobije odabranu. Nema kačenja tuđih, nema plagijata, mora samo da bude totalno drugačije od svega što ima na netu i plod vaše mašte.