Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Бохор
    Milos-88
    Ja sam.

2. i tormund i brienne ginu
    tormund odmah na pocetku sezone

3. Ovaj partizankin scenario skup vise losih teorija koje kruze netom

4. Не знам је ли ово Партизанка пародирала оне силне тупаве теорије или се једноставно налупетала за медаљу?
    И да, биће претужно ако Тормунд не добије шансу да онако дивљански изјебе Бријену. А све су шансе да неће :(

5. Биће то паклен фистинг&фингеринг онда

6. Или Тормундова или ничија, реално

7. ja čekam prvu epizodu, ako u prvoj epizodi se potvrdi ono sto mislm da je tacno onda ostalo necu ni gledati jer ne moram

8. nije ovo, nesto drugo sam citao ja prije vise od godinu
    ovo mi se sad i ne da citati cak
    uglavnom a pocetku mog leak-a bude velika bitka kod vinterfela gdje gine mnostvo njih poznatih likova, pressudna bitka sa setacima je kod vale-a gdje ih pobjedjuju

9. Па то ти је у овом линку мање више, само је временом едитовано више пута

10. par likova su bas usrali jebeni jevreji

11. Nijedan ovosezonski leak ne moze da otkrije sve jer su mnogo oprezniji bili.
    Ako neko izlaje jednu epizodu to ti je to

12. nisu mogli puno ni promjeniti ako su leakovi istiniti
    utom gore ako krenu mijenjati ono sto se saznalo, tek ce onda zasrati

13. Ma ovo Mos sto je okacio je glupost.
    Imas na freefolku svakodnevno ovakve postove.
    Kenjaju ljudi

14. Ko sledeći, napiše gluplju teorije od moje, dobije odabranu. Nema kačenja tuđih, nema plagijata, mora samo da bude totalno drugačije od svega što ima na netu i plod vaše mašte.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.