Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. http://123tvnow.com/watch/hbo/

evo ovde će biti. u trenutku pisanja ide sam kraj treće epizode.

2. hvala bogu, najzad dobra epizoda

3. hehehe....ode zmaj ko kombajn u provaliju...

ali pola epizode gledaju ko će koga da jebe heheh

4. Rekoh ja da će Arija da rokne Sersi. Cura ima plan i spisak, da nesto ne zaboravi.

5. Partizanka i ja bih tebe roknuo

6. imam utisak da ce dzon roknuti deneris, mad king 2, tragedija u eshila ili sofokla

7. Kadar u kom Deneris skapira da je ne poštuju kolko Snežnog je sjajan, zajedno sa ulaskom Varisa u kadar. Biću razočaran ako Varis bude najobičniji pragmatik i nema neke skrivene planove. Mada, tipujem da ce on biti isprzen u narednoj epizodi.

8. Kazu da ce Arja ubiti Sersej sa Dzejmijevim licem, sto znaci da mora prvo da ubije Dzejmija. Dosta dramaticnija bi bila Dzejmijeva borba izmedju zdravog razuma i osecanja. Mada go go Arja

9. Ne bi mene čudilo da se oduzi malo tajmlajn i da se ispostavi da je Deneris trudna. Ta se prica pominjala u maltene svakoj teoriju vezanih za ovu sezonu, ali sam siguran da ce Deneris u nekom trenutku da umre, neće videti presto.

10. Ja sam sigurnija da ce Dzon da rikne, mada ono sto me demantuje jeste ono Dzonovo oprastanje. Od vuka, od Tormunda, od svih. Obicno tako leraju kad imaju favorita. Deneris se bas dovela u nezgodnu situaciju, kao u covece ne ljuti se kad ne znas koju figuru da spasavas, a obe mogu da najebu. Opet izgubila zmaja i to preglupo. I prosli put su joj gadjali zmajeve u Kraljevoj Luci, ne kapiram kako nije ocekivala da ce je docekati jos spremniji, msm kontam serija, ali bas idiotski.
    Sansa iako ispala guba mi se svidja. Rizikuje, ali ima sesticu sa sobom i velike sanse da izgubi. Ofanzivna je. Sry previse sam se zarazila debilnom online igrom.

11. arja nece ubiti sersi, evo spreman sam da se opkladim, to sto je udelila smrt najt kingu je sasvim dovoljno (meni previse) za njen lik u serijalu. ona je slobodnjak, avanturista i odaljice se od svih, kao sto je i bila u celom serijalu. Sersi ce presuditi neko po prorocanstvu, bilo tirion bilo dzejmi. misilm da ce glavne havarije tek da se dogode unutar deneris ekipe.

12. Vrlo moguce je i ovo. Da ce sledeca epizoda biti obracunavanje sa Sersej, a poslednja unutrasnja previranja.

13. Како ствари стоје Џејмију се не пише добро (иако се нигде није определио да ће се борити на страни серси) и Арјина бајковита путешествија неће се завршити на убијању главног туђина. Обе ствари ми се не свиђају нарочито.

Добра ствар је што ће Денерис добити прилику да се покаже као манијакални лудак и коначно се издигне из “желим мир у свету” 2D карактеризације.

Друга добра ствар је да је Џон толика курчина глупа да можда напокон погине како му је одавно и суђено, као тупави даиџа његов у првој сезони. Али чисто сумњам.

Ко би рекао да ће дефлорација онолико разнежити Бријену, немам даљих коментара

14. Nisam gledao poslednju epizodu, ali Gregor Kligejn će smrviti više glavnih likova nego Noćni Kralj.

15. Brt Deneris je uradila preozbiljne stvari, ali ne, ona je manijaklni ludak kao da ostali pre nje nisu bili. Ili oni oko nje. Njen jedini problem je sopstveno licemerje sa kojim ne moze da se pomiri, a ne ludost. Bar za sad.

16. Немам ја ништа против манијакалних лудака није то критика хахах

Е да Тирион је баш јадан испао пред Серси. Ово је апсолутно дно њега као лика. Види се да је изгубио очинску фигуру.

17. Tirion nju ipak voli. Nju i Dzejmi i Tirion vole, doduse na razlicite nacine. Ona nazalost ne voli nikoga, pa ni tu svoju decu. Jeste bila u nezgodnoj situaciji, ali ne radis neke stvari ljudima koje volis.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.