Prijava

dal je neko dojavio danskom dečaku kolika je postao legenda na vukajliji

nije da ne znamo kako se zove na fejsu

hahah pa zna jer su ga sprdali nesto ako se secam dobro

Можда Мартин хоће, да тури у ту нову књигу: да Мелисандра, измоли Теону, ватрени курац. Ако може да измоли Лордолајта за живот Снежног Ђоке, зашто не би могла да измоли за Ватреног Ђоку za Teona.
Неке од могућих примена Теоновог ватреног курца:
1. Када га смести сестри, Аши (Јара), да она вришти: 'АААА! Пече ме!' А он одговори: "Можда ти је вагина сува од стреса. Можемо поново да пробамо."
2. Оставе дрвену бебу у снегу. И када се бели шетач сагне по бебу.... Теон се затрчи и из затрке га набоде туђману у ладан чмар. Теон само треба да пази, док трчи, да му чакшире не спадну на глежњеве. Зато што може да се саплете и угаси курац у снегу.
3. Рецимо ноћни стражари могу да греју руке на огњеног бана. Када Теон излази из свлачионице, треба да га поздраве са северне трибине: "Скини гаће да се грејемо!"
4. Онда, Снежни Ђока, може да га поведе у крипте Винтерфела, до мајчина гроба. Доле мркли мрак. Може да га замоли за мало светла: "Ај Теоне, скини гаће да видим ко ми је ћаћа!"

Наравно да Мартин у књизи није ни секо Теонов курац. Једино што му је Ремзи скино пар прстију на обе руке, па сада може да дрка табанима.

Кад смо већ код проблема са прстима. Војвода Ђујић је боловао од Дупуитренове контрактуре. Болест код које мали и домали прст шаке остану укочени. Тако да стално изгледа ка ода поздравља масу са три прста. Када су Курјак и његов кум ишли, у Шикаго, код Воиводе по инструкције, као две ДБ шимпанзе, вратили су се са укоченим малим и домалим прстом. И тако смо се поздрављали и крстили десет година. Јеби га! Хрвати пуцали из калашњикова са пет прстију и отели Крајину.

Jesam ja jedini koji misli da je Dzofri jebeni bog

Bas nesto razmisljam, kako bih milkio i setao po kisi Sansu i Mardzori, brisao im dlanom pokislo lice i pruzio nezan poljubac u nosic, dao im celog sebe a onda ih najstrasnije jeba kod kuce

al je odvratan i narandzast cedi mu se gusti sok sa obraza

Idi u picku materinu hahahha