Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

  1. Za teoriju da je Dzejmi Azor Ahai cuo sam davno... I to da bi bas ko i u legendi jerbo ce ubiti Sersei i tako "ugasiti" mac u njenom srcu... A i poklopice se sa onom drugom teorijom da ce Sersei ubiti mali braco...

  2. Za teoriju da je Dzejmi Azor Ahai cuo sam davno...

    Ја никад до сад. Лично сам некако капирао отпочетка да ће Сњежни да одигра велику улогу јер је спој леда и ватре (Старкови и Таргеријени), како се књига и зове.

  3. Kao osoba koja površno prati seriju, davno sam na ovoj temi napisao da je Stanis živ, mislim dan nakon same epizode. To je ono što je očito i evidentno. E sada možda on i može postati novi noćni kralj ili šta već, ali će to onda verovatno biti postavljeno kao iskupljenje greha za smrt vlastite ćerke.

  4. Haha koliko me boli kurac za GoT jer ce ga usrati kao svaku overhajpovanu seriju

  5. Boli te kurac za got jer je baziran na zapadnjačkim kraljevstvima, mitologiji i kulturi a tebe to ježi, prvo, jer ti je nepoznato, drugo, jer si svestan da je zapadna kultura višestruko superiornija od amputacije klitorisa devojčicama, pijenja kamiljeg mleka, zamotavanja žena od glave do pete u crne tkanine, urlanja alahu ekber i sličnih horora koje nazivaš kulturom.

  6. Haha urlala ti je i baka allahu ekber kad sam je jebo u grobu

  7. Jebem ti poginule bugarcicu

  8. Jebem ti dijete u kolijevci haha

  9. Добар аватар у духу шеријата

  10. Haha u vasem duhu, vi ste ovo praktikovali ali prema civilima ali necete u cavoglave niste ni prije

  11. Plidu, skloni tu sliku, smrade bolesni, šta se trigeruješ na vukajlija.com, repliciraj Zapati kao on tebi..majmune.

  12. Smeta ti zaklan cetnik, mrs

  13. nisam vidio. koji je avatar imao?

  14. bolji ti je ovaj scenario kako si dobio leak-ove od samih spojlera :D

  15. Јел могуће да ће да се нађе чељаде толико несрећно и јебано да дође да тролује тему о некој серији?

  16. Meni je najbliža teorija po kojoj je Bren Stark Noćni kralj. Navodno je lik koji je to objavio bio isti onaj koji je objavio da će Viseriona NK sjebati i kasnije ga vozdignuti. Njega su zvali trolom kad je najavio onu misiju iza Zida. U potpunosti meni pije vodu priča da je NK u stvari neki Stark (pre svih Bren) jer su u tajmlajnu knjige i naročito serije Starkovi prikazani kao jedina porodica koja može da uzme obeležje arhetipskog dobra, bez mnogo putera na glavi, osim ajde Robove nesmotrenosti, a ako nešto Martin izbegava to je ona primitivna podela na crno i belo, uz odsustvo raznih nijansi sive, tako da bi vrhunska ironija bila da je najpuritanskija i najmoralnija porodica, u stvari, ona porodica iz koje je poteklo oličenje najvećeg zla.

    Iako ima smisla teorija po kojoj je Maloprstić živ, čak i ona po kojoj je Regar Čovek bez lica, ne vidim prostora da do toga dođe u seriji i da se to prikaže, najviše zbog vremena. Ipak je preostalo samo šest epizoda u kojima će se voditi glavne dve bitke: protiv Belih hodača i borba za presto. Najavio je Martin u poslednjoj sezoni jedan twist par ekselans, tako da mi je favorit teorija po kojoj se Bren vorguje u onog istog čoveka koga su Deca šume učinila Noćnim kraljem. Kasnije, prema toj teoriji, Džon uočava da Brenove oči sijaju istim sjajem kao i oči Noćnog kralja, i sa suzama u očima probada brata u grudi, te kasnije Kandža zasija crvenim plamenom, što će potvrditi da je Džon u stvari onaj o kome proročanstvo govori, ali da će - da bi to potvrdio - morati da ubije brata, koji je u Martinovov svetu nešto jako blisko dobrom čoveku. Ovo mi se potpuno slaže sa logikom Martinovog sveta u kom se uvek plaća skupa cena za uspeh a nema garancije da je velika žrtva garant ikakvog berićeta.

    Ovo je u pitanju. Za svaku epizodu je napravio po jedan klip na osnovu tog curenja.
    https://www.youtube.com/watch?v=nsdelCqY7iw

  17. po toj teoriji od prije bren postaje kralj noci tek nakon poraza ovog vec postojeceg kralja koji ga u bici za vinterfel probada zmajkamenom kroz srce.

  18. FAĐO
    E ovako, u drugoj epizodi sledeće sezone, većina važnijih likova se skuplja u Vinterfelu, Džon dobija potvrdu da je Regarov sin, Deneris saznaje da je trudna, Džaken Hagar se pojavljuje i govori Arji da ubije Sersei to ubistvo je u epizodi pre tooga naručio Juron Grejdžoj. Vokeri napadaju Vinterfel Najt king na ćopavom zmaju, Deneris na svom a trećeg kontroliše Bren, Vokeri im jebu mame, ginu Podrik, Tormund, Bren, Mira, Sivi crv i treći zmaj što nije Denerisin a nije ni ćopav, u poslednji čas dolaze Džejmi Lanister i Edmur Tuli i spašavaju ostale. Svi beže iz Zimovrela.
    U trećoj epizodi glavni likovi se povlače južno, planiraju da se brane iz onog visokog zamka Erina i Brzorečja, Ona mala Mormontica je poginula u povlačenju, Arja i Pseto nisu sa ostalima pošli su da ubije Sersei, napadaju ih zombiji usput ali ih spašava Arjina vučica. Juron je zauzeo starosedište Barateona, Sersei planira tu da provede zimu, njih dvoje se venčaju ipojebukao i Džejmi i Brijena.
    U četvrtoj epizodi ekipa iz Kl čuje da je Teon zauzeo gvozdena ostrva, Juron odlazi da se bori sa njim, Sersei planira napad na Zmajkamen gde je Deneris, tamo dolazii Melisandra kao baba i govori da Deneris treba da žrtvuje svoju bebu. Zombiji napadaju GO u isto vreme kad i Juron, Teonova sestra uspeva da pobegne Teon i Juron se bore, Teon umire, Juron beži sa GO.
    Sad kreće zanimljivo,epizoda 5, vitezovi Dola se bore sa zombijima NK im opet jebe kevu na ćopavcu, dolazi Džon sa Denerisinim zmajem, svašta se tu desi, ukratko, Gendri ubija ćopavca, Džon ubija noćnog kralja, baca ga niz onu rupčinu iz prve sezone u gnezdu sokolovom. Na zmajkamenu Deneris krene da se porađa, baš u trenutku kad je napadaju Serseini ljudi, porađa jđembeli Sem, rađa devojčicu i daje joj ime Lijana,umire na porođaju i Varis joj skraćuje muke,Serseini ljudi ubijaju Varisa i vraćaju se u KL pošto je Deneris mrtva, Sem se krije sa bebom, Džon se vraća na Zmajkamen i kreće da plače kad čuje šta se desilo. U Kl, Sersei je zadovoljna kad čuje novosti ali nju i planinu ubijaju Arja maskirana u Kajburna i Pseto. Epizoda se završava pristizanjem Jurona u Kl i njegovim krunisanjem.
    Poslednja epizoda, Denerisino telo je okačeno u kl i marva ga gađa govnima, na Zmajkamenu Sem govori ostalima istinu o Džonovom poreklu i na Davosov predlog ka proglašavaju za kralja, Sansi je pripao sever i Vinterfel, zmaj spaljuje Melisandru. Svi kasnije napadaju Jurona u Kl, Juron uspeva da iz škorpiona rani zmaja tako da i ovaj zmaj postaje ćopavac, Juron i Džon Snežni se bore, Juron bliži pobedi ali ga ubija Džejmi Lanister, zmaj kreće da bljuje vatru aktivirajući onu divlju vatru ispod što se nalazi, Džon, Džejmi Džora i Pseto umiru.Na zmajkamenu primaju vesti sa tugom, Davos i Sem planiraju da se vrate svojim ženama. Arja napušta Vesteros. Tajm skip od tri godine, Sansa vlada severom i Dolom i udata je za Džendrija koji je sad legitiman Barateon, Sem vlada Hvatom i Gili mu govori da je trudna, Jara vlada gvozdenim ostrvima a neka odOberinovih ćerki Dornom, na prestolu je Džonova ćerka umesto koje vlada Tirion koji jebe Misandei. Poslednja scena jedan VV nosi telo Brena Starka tamo iza Zida oživljava ga i kruniše.

    ZAPAMTITE OVAJ POST PIČKE

    Može lok sad na temu opušteno.

    pre godinu dana

    REKO SAM DA CU LINKOVATI AL SAM ZABORAVIO NA VREME ZIVI BILI

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.