ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. Brate ovo je izbrisano, ne mere se skine.

2. PES 2012 UBIJA kako je dobar!!!
    genijalan skroz,ja sa svojim starim kompom(na AGP sam josh uvek) pa mogu da je igram,solidno(medium da ne secka)!
    instalacija koju sam ja skinuo je na francuskom,pa se mora dodatno skinuti i engleski komentator,kao i neki multilanguage meni.
    deshavalo se da neki rld.dll fajl koji ide uz crack,pravi problem sa NOD32,odmah ga shalje u karantin,reshava se disejblovanjem nod-a dok se igra.
    ako nekog zanimaju linkovi(megaupload,mislim) nek se javi na pvt,sa dodatkom komentatora,oko 6,85gb.
    igrica kida,preporuka!

3. zoki mene jebavo rld majke mu ga nabijem
    kad sam instalirao pesedit pec radilo je normalno

4. to se desilo kod ortaka,meni na AVG nije pravio problem!
    disejblovo sam NODa i restorovo rld.dll u folder gde sam instalirao igricu,problem reshen!
    eee,pech skinut,samo da se instalne,hvala Rosoneri,za tako koristan info =]

5. Ima neke minuse, znaci ne valja. Nista, cekacu da izadje u Evropi, valjda ce stavljati neke bolje torrente, a i nemam ispravan dzojstik, a imam ispite.

6. ovo je malo manja verzija,valjda sto je zi-dzrman,moja gola je oko 6.15gb,onda dodatak komentatora i meni fajlova,ispadne 6.85gb.fajlovi su iskopani sa xbox-a ali radi perfektno,isprobao,garantujem!

7. 14.(ovih dana) izlazi u Britaniji.

8. eh,ti englezi,kaskaju za svetom,nisu kao mi,pa da maznemo prvi =]
    trebali bi napravimo online rokanje vukajlijashkih fanatika PESa!
    ko izgubi,dobije minus na defku....
    EDIT:
    evo vam i minimum system requirements:
    Windows XP SP3, Vista SP2, 7
    Intel Pentium IV 2.4 GHz o processore equivalente AMD
    1GB RAM
    DirectX 9.0c scheda video, 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 of AMD ATI Radeon x1300 )

9. Moja verzija pes '12 zauzima 4 giga lololo al zato tokom cele instalacije piči neko emo sranje ubiva!
    Nego jel i vama komentator na engleskom potpuno sjeban.Igrao sam man utd vs čelsi i pasujem ja loptu u odbrani i on CRISTIANO RONALDO FOR THE FINISH!
    I tako non stop.

10. jok,meni sve radi super,ushtedeo si 2,5 giga,al si dobio emo sranje! bole te uvce =]
    ako neko ima warez.bb odavde sam ja skinuo verziju,u komentarima je i link za engleskog komentatora:
    http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=12288791&start=0

11. Ja cekam englesku verziju, to je za par dana, da se ne jebem sa nekim moldavskim komentatorima.

12. СОНИ 2 + ПЕС 11 + ИГРАЊЕ У ПО КИНТУ = САВРШЕНСТВО

13. PES 11 u odnosu na PES 12,bulja! =]
    igrivije,realnije kretanje igracha,bolja dodavanja,prelep izgled,sve je to unapredjeno u odnosu na 11icu,al aj,ko voli nek se igra sa time...

14. u jedanestici sam odigrao brat bratu ne vise od 10 utakmica.
    odbija me igrica necim jednostavno

15. ja sam bash dosta pikao 11icu,zato i jesam odlepio kad sam video 12icu na delu...
    evo,sad sam se primio,ugovorio sa frendom makljazhu vecheras! =]

16. Secam se da sam devetku igrao do iznemoglosti.

17. pratim PES od samog starta,winning eleven isto,fan sam totalni,koliko puta nam je svanulo jutro,uz fucu,a palchevi bole i sutra... =]

18. Aj nek mi neko metne u pvt ako zna kako da trazim loptu na pes 12 kad igram karijeru sa jednim igracem. Hvala unapred! Pozdrav!

Bojan

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.