ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. Шаљи 'вамо.

2. deder Blejče taj link, da vidim kaki je, mada sam već skinuo neki peč

3. BlejKeČe daj pečččččččččččččč

4. al pes-serbia jebacx, na to mislim, reče čin mi se da ima taj
    edit: mada i ovo je full, hvala

5. ПЕСЕдит-ови печеви су квалитет. Увек скидајте са овог сајта. Тек је први печ па није баш све одрађено, јебига. Нема опције за графику код резултата ни нових стадиона, а од других лига само немачка.

6. Par dana igram ovaj PES i u principu je dobar. Ispeglali golmane, ubacili par fora i neke animacije ali i dalje ima nekoliko iritantnih propusta. Prvo, previse centarsuteva ide preblizu gol liniji, pravo golmanu u ruke. Drugo, cini mi se da komp i dalje vara na Top Player, kao i prosle godine. Posto pola godine nisam igrao PES, rekoh da krenem na Professional ali su ga olaksali pa vratim na TP. Razlika je ogromna. Prosle godine je bila prica da je Superstar(najtezi nivo) u stvari laksi od TP, jebem li ga da li je tako i ove godine, odigrao sam samo 2 utakmice na Superstar, jednu izgubio 0:1, drugu dobio 2:1...Toliko za sada, mozda primetim jos nesto kasnije.

7. O jebem ti majmune kineske nadrogirane, pa jesu oni dva puta u životu odgledali fudbalsku utakmicu?! KINEZI DECXCHDŽKO, GOLMANI IMAJU RUKE I NE PRIMAJU STALNO GOLOVE KROZ NOGE KAD IZLETE! Nadam se da su me razumeli i da je moja poruka došla do njih. I bilo bi jaaaaaaaaaaako lepo da Mesi, lažni Ronaldo&Co. nemaju po stopedešes ocenu. Baš bih se onako idzuzetno oduševio kad bih vid'o da su jednom u životu koliko-toliko potrefili dobro ocene. E da, JEBENI FALKAO je rangiran 79! Eeeeeeeeeeeej bre! Pa čime ti treba da se pucaš da bi jednog od najboljih, ako ne i trenutno najboljeg, napadača u Evropi i na svetu rangir'o k'o neko drvo vrste jebenog Lekića ili tako nekog kurca?! Jebena katastrofa. Eto, nadam se da su me koleze Kinezi čuli i da će se setiti da jednom u životu naprave koliko-toliko normalnu igricu. Fala.

8. Јапанци, али то је исти курац.

9. Ma ja se sprdam, sve te Azijate, 'nači i Japance i Južno i Severnokorejce zovem Kinezima. :)

10. Skinuh 2013 PES i opikah par tekmi. Stavio sam na superstar nivo, ako sam upamtio ime, uglavnom, ono najjače. Uzeh tradicionalno da pikam sa Junajtedom protiv Barse, to mi uvek merak da uradim kad stigne novi PES. Zguzio sam ih u obe partije, prvu 1-0 a drugu 2-0. Iskreno, nema mi neke velike razlike izmedju 12-ke i 13-ke nešto, ok su obe. Samo, naravno, kao i u svakom PES-u su default ocene odradjene katastrofalno. Pike pretrčava Nanija k'o iz pičke, a Vidić se mučio da odgura Mesija u duelu. Mrtvi Buskec ima bolje pas ocene od doktor Skolsa i Gigsa zajedno. Ne mož' to raditi. Ako uskoro ne izadje patch za to, sednem ja lepo pa ručno preuredim na ocene kao iz 2012 i nema problema.

11. Ја кад се изнервирам због неког играча, најчешће Ешлија Јанга или Керика, убацим Линдергарда и боље одигра. Јебем ти мртви Јунајтед, мош да даш гол само ако пошаљеш у простор Рунију.

12. И Перси је го курац.

13. Ali Falkao 78, pa mene samo interesuje na osnovu čega oni daju te ocjene?
    Da li oni imaju reasearch team kao što postoji u fm-u, ili samo random onako, kakav je bio prije 18384 godina neka takav bude i sad.

14. Svi su dobri ako znate da igrate ... Ne treba samo ući napraviti formaciju,igrače i gotovo ... eee malo sutra ima tu još svašta ponešto da se namesti

15. Фалкау 78 оцена, а КРАСИЋУ 88. Набијем ја Конами на вр' курца.

16. Красића не можеш да наваташ кад крене у продор.

17. И Гомез има очајну оцјену (79 чини ми се).

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.