ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. Pikao sam sa ortacima i i dalje ih deljem tako da nema tu problema nikakvog.

2. Које екипе су узимали ортаци?

3. Dajte link za skidanje pesa nemoj da ste sabani..
    Skinudo sam ovaj pes edit patch, aj sad dajte link za pes. Nigde na piratebay ne vidim skidrow u imenu.
    I jel vi pikate full ili demo?

4. Брате, све има на теми овде, претражи мало.

5. Nasao link za torente, ne skida. Licera 6x vise nego sidera.

6. Чекај, јебему сунце.

7. Ljudi koji uzimaju Barsu, Real i Siti su ozbiljna vrsta smarača, i sa njima izbegavam da igram PES. Obično igram sa par drugara i onda se tu uzimaju Stouk, Benfika, Njukasl i tako neke osrednje ekipice. Jedino kad sam pjan il' narivan volim uzeti Brazil

8. Nije mi jasno samo što nema liga moda,što bi neko to hteo da izbaci???

9. Nepotrebna je skroz,imaš master ligu, pa igraj.

10. Ја сам на Песу 2012 игр'о Премијер лигу са Блекбурном. Превише су закомпликовали живот с Мастер лигом, сад је скоро к'о да играш прави менаџер. Овај је незадовољан јер не игра, па онај се жали да превише игра и цркава и онда ја морам с њима да причам... Док се обаве све те обавезе, може да се одигра најмање једно цело полувреме. Нису требали укидати првенства.

11. Вероватно. Што би иначе неко скид'о печ? :Д

12. @ Matko96

Kako to može da bude nepotrebno leba ti? Ja mislim da je ovo prvi fudbal koji to nema, imala je čak i fifa iz 97. Ja jednostavno volim da igram lige koje postoje sa normalnim igračima, ne sviđa mi se master liga, sve izmešano bez reda.

@ Дебилко и Моронко

To bi bilo ekstra, mada ne verujem.

13. sledeci koji napise dajte mi link dobija od mene minuse na sve defke koje je napisao

14. Maggot

sledeci koji napise dajte mi link dobija od mene minuse na sve defke koje je napisao

dajte mi link
    E sad sam najebo, ima da mi Magot da ceo jedan minus lolo

15. Jel ima neko crack za 2013 ali da je link sa rapida? :)

16. Jel izašla FIFA?

17. Jest al lekić nije

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.