ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. Inace, na novom pesu mi se ne svidja sto se preko krila ne moze puno toga. sve se zavrsava trouglom, ili jos bolje L1 + trougao. Dosadan je malo.

2. Да не буде последњи пост на страни.

http://www.partis.si/torrent/podrobno/242283
    Ево вам линк за фифу, кликните на пренеси торент. Ја сад ставио да се скида, само да видим каква је. И ако буде неко опет тражио линк као за ПЕС што су сто иљада пута, да бог да га сјебо један пар на тикету за иљаду евра.

3. To šta će ko da igra sami odlučite, svako ima svoje mišljenje, ne znači da je igra dobra ako je forsiraju kintom, a toga danas mnogo ima. Po meni je bar nekako pes realniji, gledao sam na net ovaj gameplay od fife i brate mili podsetio me na onaj kakav je imala fifa 2003. To sa driblingom nije ništa strašno, čak je i bezveze da ima previše driblinga i onda kreneš da sviraš dugmetaru po testaturi ili džojstiku i niko ne može da ti uzme loptu jer je tako napravljenjo. Važno je da igra ide lepo i da su igrači aktivni. Što su zajebali malo u pesu 13, dešava se često da te napadaju protivnički igrači a niko od tvojih se ne otvara niti prilazi da pomogne. Zato mi se ipak više sviđa pes 12.

4. Зашто би имало икакве разлике? Немој безвезе да губиш време.

Na Reloaded verziji šljaka pes edit peč, na skridow verziji neće da radi.

5. Како онда ради мени?

6. Nemam pojma, ovi sa pajratbeja se žale na to.

7. Све је то исти курац.

8. Zasto hejtujem fifu?
    Zato sto u 2012 godini izbacuju ovakvu igricu:
    http://www.youtube.com/watch?v=xvocRAQfbE4&feature=relmfu

Da ga jebem, ko da su napravili ultimate fajt . Vise padova i lomljave nego u MMA.

9. Izašla je na torentima FIFA 13 Reloaded, ali ne znam da li je fejk.

10. Ja skidam sa nekih rapidshare linkova, ali izgleda da jos uvek nema kreka.

11. Navodno je izašla iso verzija, nek proba neko sa bržim internetom.

12. Sudeći po komentarima i ocenama na piratbeju lažnjak je

13. Sta ti znaci to?

ISO fajl, virtuleni disk.

14. Aha, znam to... Ali ne kapiram u cemu je razlika da li skidas to ili zipovan fajl koji ekstraktujes?
    Ja skidam zipovan...

15. jel full unlock il tako nešto za to još krek nije izašao ja još juče skino

16. IGRAO! Auuu, jebe kevu i zavija sarmu! Sve ono što sam želeo da se promeni sa prethodnog promenjeno je, a ono što sam želeo da ostane i....Razumete šta oću da kažem. Ajde, da prođe koja nedelja igranja pa da mogu detaljnije da ga komentarišem, ali za sada sam prezadovoljan!

17. ej kramponome de si naso krek? u ovom pakovanju sto sam skinuo nema, a ne mogu da nadjem po netu nikako (skidrowi magneti mi ne rade nesto)

18. Вероватно мисли на ПЕС. За фифу нема још увек крек, а ни онај горе линк што сам окачио не ваља. Извињавам се, јебига. И ја сам се сјебо. :/

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.