Jebanje (3)

1. ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ

2. Vidim da je neko nešto novo pisao na temi, kliknem, kad tamo Dzankee opet copy/paste isti komentar po ko zna koji put. Kako samom sebi ne dosadi nije mi jasno. Papagaji ne jebu!
    http://www.dodaj.rs/f/1X/NJ/2RbvOM1g/submission-gets-posted-e.jpg

3. KARAM! PANDANI JEBU JEBU JEBU TO BRE MI JEBEMO!

4. ЈЕБЕМ АРЧЕРСКИ КВАЛИТЕТНО

5. BURZUM JEBE, PANDANI ARČE, JA SPAVAM!

6. КИКА БОЈ ЈЕБЕ
    ЛАКИ АРЧИ
    ДАНКАН ТРСИ
    ШИБА ШИБА
    ЏАНКИ ПАМПРЧЕ
    ЛЕСТАТ ПРИХЕФТАВА
    АРЧЕРИ ЈЕБУ
    ПРИХЕФТАВАЈУ
    ПАНДАНИ НЕ АРЧЕ
    ПАНДАНИ НЕ ПАМПРЧЕ
    ПАНДАНИ НОЛАЈФЕРИШУ
    --ЈЕБИ АРЧЕРСКИ
    КВАЛИТЕТНО А НЕ
    ПАНДАНСКИ
    НЕКВАЛИТЕТНО

7. ПРАВДА ЗА ОСНИВАЧА ОВЕ ТЕМЕ И ЊЕГОВЕ АРЧЕРЕ

8. АРЧЕРИ ЈЕБУ

9. Tooo Jogurte, zna mala sisata šta valja! :D
    Pandani jebu među sise!

10. ПАНДАНИ НОЛАЈФЕРИШУ

11. Auu, ako se po nolajferisanju pandani poznaju, onda si ti pandan nad pandanima! ;)
    http://www.cutiegadget.com/wp-content/uploads/2009/07/panda_usb_cutiegadget.jpg

12. ПАНДАНИ НЕ ТРСЕ

13. Ja neograničeno definišem!
    Ja neograničeno posterišem!
    Ja ktitorišem!

14. Лицедлан Пеки.

ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.