Jebanje (3)

1. Slazem se sa Dzankijem,sjebali ste temu...jebite se.

2. ПРАВДА ЗА ФЕЈКЕРЕ!

ФЕЈКЕРИ ЈЕБУ!

НОВА ЈЕБАЧКА ШКОЛА ЈЕБЕ!

3. Pravda za pandane!
    Novi jebači jebu, sviđalo se to arčerima ili ne! :)
    Zašto ne prihvatimo jedni druge i zajedno jebemo sve ostale? Treba da nas ima što više!
    Ako ćemo pošteno, Cara je vratio temu iz mrtvih, a Burzum je globalizovao ovu temu i svi Vukajlijaši su u tom trenutku postali jebači i pandanisali su ceo youtube. Znam da vi želite da se izgubimo iz ove grupe i da ostane samo šačica starih jebača, ali zar nije bolje da nas ima što više? Potrebne su nam i žene jebači kao što su ono veče među najboljim jurišnicima na yt bile Zmia i mylyca! Jebači ujedinite se i množite se! Pravda za jebače!

4. ВИ НЕ ЈЕБЕТЕ

5. ZeZaToR
    Pravda za pandane!
    Novi jebači jebu, sviđalo se to arčerima ili ne! :)
    Zašto ne prihvatimo jedni druge i zajedno jebemo sve ostale? Treba da nas ima što više!
    Ako ćemo pošteno, Cara je vratio temu iz mrtvih, a Burzum je globalizovao ovu temu i svi Vukajlijaši su u tom trenutku postali jebači i pandanisali su ceo youtube. Znam da vi želite da se izgubimo iz ove grupe i da ostane samo šačica starih jebača, ali zar nije bolje da nas ima što više? Potrebne su nam i žene jebači kao što su ono veče među najboljim jurišnicima na yt bile Zmia i mylyca! Jebači ujedinite se i množite se! Pravda za jebače!

НИКАД!

ПРАВДА ЗА ОЛД СКУЛ ЈЕБАЊЕ

6. Ma jebe mi se, ja sam ionako ovde počeo da dolazim kako bih jebao za Lakija, Gambija i Fejza kada su bili banovani. Dvojica su tu, ali je Fejz opet banovan tako da ću ja jebati umesto njega dok se on ne vrati, sorry Dz, takav ti je život! Zajebanti pandanišu!
    http://vukajlija.com/avatars/0009/0168/pandan_joker.jpg?1294767292
    Pandan i ja, dva brata rođena!

7. ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ

8. Ako vi pandani ovo zovete jebanjem onda mi je jasno zasto je kika prestao da dolazi na ovu temu.

JEBENA PANDEMIJA PANDANA KOJI "JEBU"!

SJEBALI STE JEBANJE.

9. Људи, 'оћемо опет јебати нешто на велико?

10. Чек, којим ја сад јебачима припадам, новим ил' старим? И што се сепаратишете који курац?

11. Ni meni to nije jasno. Sve sam gore lepo napisao i zamolio da prestane separatizam. Na kraju zbog nesloge možda će se otvoriti nova tema, mada bih ja želeo da svi zajedno jebemo, da prestanu podele.
    Staro jebanje se svodilo na ovo: ja jebem, on jebe, mi jebemo.
    Novo jebanje uvodi novine, razne zajebancije, jebanje po drugim sajtovima, uključivanje sve više autora u ovu temu.
    Starim jebačima se ovo ne sviđa, žele da svi napustimo ovu temu kako bi ostalo par njih. Zašto? Stvarno ne znam, ali me nekako podseća na jednu pesmu grupe Familija.

12. Распадамо се к'о Србија.

13. Ja wumbam, ti wumbaš, on i ona wumbaju, wumbo, wumbodaktilan, wumboličan, wumbologija, proučavanje wumba.

14. ПРОДАЛИ СТЕ СЕ...!

15. ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ
    ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ !
    ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ !
    ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ !
    ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ !
    ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ !
    ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ !
    ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ !
    ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ !
    ПАНДАНИ НЕ ЈЕБУ !

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.