Šta mislite o osobi iznad sebe (7)

1. Čojek sa dobrim defkama i još boljim posterima. Sveprisutan i mislim da svira klavir. Valjda. Možda. Malo. :)

2. Човек који је спорији од мене и још ме прескочио. :)

3. Čovek koji ne zna da imam lošu konekciju na život. Fin je i povremeno razgovara sa robot patkom. Često se od njega može čuti "uvalim ti patku" ili patka, u zavisnosti od ponuđenih okolnosti. :)

4. Не зна да смо ми патке развили наш речник и да не уваљујемо патку, већ паткана. :)

5. Za njega sam nepoznata osoba :) Mislim da se nismo ranije sretali ovde, no, biće prilike :)

6. Za neke nepoznata, a u samom niku se kaže da neće da je zaborave. :)

7. Jest legenda, ono - vrh. Čojek koji priča portugalski dok ga ne gledaš. A onda priča engleski. :)

8. Širi ruke i voli sve. Mnogo me hvali. :)

9. ima lep avatar. :)

10. Slatkorečiva :)

11. Da ne bude da znam samo da je Draganin fan, znam i da ima 20 godina a izgleda k'o da mu je 15. :D

12. Najlepša devojčica na našem sajtu :)

13. Uvek nasmejana. Fina. Nešto kao help and support za decu sajta. :)

14. Vodi jako lep blog i uopšte se ne hvali. :P :)

15. Занимљив колега ктитор (бивши). :)

16. Mlad i perspektivan autor. Možda bude nešto od njega. :)

17. Osoba koja je moj put već utabala. :D

18. Ide u Pačiju školu. :))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.