Šta mislite o osobi iznad sebe (7)

1. Neee... dete će mi imati markokraljević brke i slušaće zaaaaaaaaaam!!!!

2. Voli životinje. :)

3. Eeeevooo pufne! :)
    Pufnasta...

4. Sunašce moje pozitivno. :)) Volim ju. :)

EDIT: To se odnosilo na Pufnu. :) Za ovog luđaka iznad ne mogu ništa da rečem, osim da je lud. :)

5. jedva me poznaje, a već me voli! :DD

6. Egocentrican, misli da se sve odnosi na njega. :)

7. Dira jocka ni krivog ni dužnog! :D

8. Cenzurisao Šveđanke ni krive ni dužne. :)

9. Ispuzao iz krticnjaka. :)

10. Fina. I neurozna. :)

11. Fin. I opušten. :)

12. Fin. I opušten. :)

13. Fina. I opuštena? :)

14. Krade mp3 aparate po gradu.

15. Pokradena je. Do daljnjeg. :)

16. Stavlja ploču preko lica. :))

17. Jest lud eeeeee... :)

18. Meša se u razgovor između mene i Pufne. :P :)

19. Poslao jasnu poruku koristeći smajlije. Haug! :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.