Mislim da jeste, tako mi rekla kuma. Tadašnja najbolja drugarica mi je ukrala neko odelo za barbiku. Sve tri smo imale 4 ili 5 godina, ne sećam se tačno. :) Sad kontam da me je možda i kuma opelješila.
Sećam se. Bilo je to kada sam išao u predškolsko. Ta je tuča sve začudila: nas dvojica smo bili deca od 6 godina, a uspeli smo jedan drugom da napravimo modrice po licu.
Ciga, Mali i Kralj. Ciga i Kralj su crni, a Mali je sivo-beli.
Šta je prva sledeća stvar koju planiraš da kupiš sebi?
Planirao sam da uzmem nove kožne pantalone.
Isto pitanje?
Zimska kapa, zaboravila sam negde ovu moju.
Šta bi menjao na sebi?
Menjao bih kosu. Stvarno bih voleo da je onako moćna kao nekad.
Jesi li nekad zgazila na oštar predmet?
Jesam jednom, na iglu. Nije bilo većih posledica, srećom.
Da li posećuješ još neke forume, i koje?
Po potrebi posećujem. Npr. kad sam slomio ruku, bio sam na nekom forumu o tome.
Ti?
Takođe po potrebi, faks, kozmetika, kuvanje..
Nosiš li džempere? :)
Odavno nisam nosio džemper.
Imaš li duge nokte?
Ne, nikad ih nisam preferirala. Uredno ih sečem do živca skoro.
Jesi li svađalica po prirodi?
Često mi je dosta kratak fitilj, volim adrenalin, ali se dobro kontrolišem. Izbegavam svađe.
Jesi li ukrala nekad nešto?
Jesam, dve rakijske čašice iz jedne kafane. Bilo mi žao da ih pijane budale razbiju, onako lepe, pa je radila leva ruka-desni džep šema.
Isto pitanje.
Kad sam bio klinac ukrao sam sladoled zato što moj drug nije imao para da ga kupi. Još uvek se kajem zbog toga.
Da li ti je nekad najbolji prijatelj ukrao nešto?
Mislim da jeste, tako mi rekla kuma. Tadašnja najbolja drugarica mi je ukrala neko odelo za barbiku. Sve tri smo imale 4 ili 5 godina, ne sećam se tačno. :) Sad kontam da me je možda i kuma opelješila.
Sećaš li se prve tuče? Kako je prošlo?
Sećam se. Bilo je to kada sam išao u predškolsko. Ta je tuča sve začudila: nas dvojica smo bili deca od 6 godina, a uspeli smo jedan drugom da napravimo modrice po licu.
Jesi li se ti nekad potukla?
Nisam nikad. Ja sam fino dete. :)
Koliko dugo ti je potrebno da spavaš?
Nemam pojma. Nekad više, nekad manje. Npr. kad položim ispit spavam bar 10 sati.
Omiljena boja?
Crvena.
Bokserice, tange ili domaćinke?
Ja ne nosim gaće
Da li kada pišaš praviš osmice???
Ne.
A ti?
Pravim
Piješ li često?