Pitajte ovoga ispod, ali pre toga odgovorite onome iznad (18)

1. Macu.

Da li si se nekada zaljubio/la u osobu samo na osnovu glasa i onoga što je izgovorila, a da je ne vidiš?

2. Не.

Исто питање.

3. Nisam ni ja.

Da li imaš tetovažu?

4. Neeeeeeeeee!

Omiljeno godišnje doba i zašto?

5. Лето, наравно. Због времена и којечега другог.

Који интернет претраживач користиш?

6. Hromog.

Omiljeni sportista?

7. Bolt, recimo.

Da li jedeš margarin?

8. Da, sojin.

Najružnija navika?

9. Kidanje zanoktica... U poslednje vreme dosta manje, ali opet, da je najružnija - najružnija je.

Na koju svoju osobinu si ponosan/na?

10. Pa, kad dobro razmislim, nemam ama baš nijednu takvu.
    Ako treba da se izjasnim : odsustvo bilo kakve sujete.

Na koju svoju osobinu si ponosan/na?

11. Uvek sam spreman da pomognem, a kada kazem pomognem, ne mislim da dam finansijsku injekciju. Mogu i to ali izbegavam, ne zato sto sam stipsa, vec zato sto sam bio svedok razaranja prijateljstava zbog para. Ako mi trazis da bi platio rumuna da ti okopa bastu, evo dolazim ja pa cemo zajedno da okopavamo. Ok, mozda basta i nije bila bas najbolji primer. Lololo. :D

Film koji te je istinski dotakao?

12. "Живот је леп" и "Форест Гамп" за сва времена и све генерације.

У којој банци имаш отворен текући рачун?

13. U Banca Intesa dinarski.
    U Alphabank devizni.

Šta najviše voliš da gledaš na TV-u?

14. Retko gledam TV, ali kad gledam, onda su to uglavnom sport ili neki strani kvizovi.

Da li uzimaš neke dodatke redovnoj ishrani?

15. Ne, jednom sam probao, sa nekim proteinskim sejkovima. Pio to mesec dana i izgubio dosta masti. Ali to sam kasnije isto postigao kada sam poceo malo vise da se bavim fizickim aktivnostima i kada sam izbacio beli hleb, pavlaku i majonez iz ishrane. Sada to vise i ne jedem.

Omiljena borilacka vestina?

16. Mogla bih da napišem naziv bilo koje borilačke veštine, ali istina je da ja ustvari ne znam ništa ni o jednoj, pa je najbolje da lepo kažem: "Ne znam." :-)

Da li si se ikad bavio/la nekom borilačkom veštinom?

17. Ne, ali sam na rekreaciji pokušala da šutiram u one štitnike (jastuke, mora da ima neki džambo naziv) koji se drže u visini struka. Au, kako mi je to leglo!!!!
    Najžešći borilački rezultat mi je ustapanje macole da razlomim zid. I tu sam se nauživala i malo odvalila maltera sa cigala.

Koja vrsta umetnosti ti najviše leži?

18. Muzika.

Koliko često voziš bicikl?

19. Kao dete odraslo u ravnici, nekada sam ga vozila gotovo svakodnevno. Sada, zbog kulture zemlje u kojoj provodim najveći deo vremena, nažalost ne vozim ga uopšte.

Šta najbolje znaš da skuvaš?

20. Pasulj, i sve vrste pečenog mesa.

Isto pitanje.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.