Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Retko. Ako se budim tokom noći, setim se svih detalja ali ujutru mogu samo da nazrem gde sam i sa kim sve bila u snovima.
Šta se vidi kroz prozor tvoje sobe ?
Jedan hotel, ulica, apoteka i restoran.
Naslov poslednje knjige koju si pročitao/la?
4 susreta sa ljudima
Da li radiš poslove po dvorištu?
Nemam svoje dvorište. A ako se terasa računa.....sadim i zalivam cveće.
Gde si se poslednji put smrzla/skuvala?
Na okupljanju u petak uveče.
Šta misliš o Beosongu?
Prst u usta. :pjuk:
Sta mislis o danasnjoj televiziji?
Očaj.
Koji slatkiš kupuješ najčešće?
Sladoled.
Elem...
Koji slatkiš kupuješ najčešće?
Uvek nesto cokoladno. Ili gumene bombone u zdravoj hrani. Imaju neke tockaste, aaaaah kako su dobre.
Da li bi voleo/la da se desi ogromni EMP i da svi elektronski uredjaji na planeti pocrkaju za vjek i vjekova?
Ne.
Isto pitanje.
Ne, jer mi onda WhatsApp ne bi radio. ;-)
Da li kintu nosiš u novčaniku ili samo u džepu?
U novcaniku.
Da li novcanik nosis u dzepu ili u torbi?
U novčaniku.
Da li možeš bez mobilnog jedan dan?
Тешко, мада ми се дешавало пар сати без проблема да будем без мобилног.
Да ли имаш некога међу својим пријатељима/познаницима да припада LGBT популацији, ако да, да ли ти то смета код те особе?
Znam samo dva coveka. Par su. I ne smeta mi. Nek su srecni. Verovatno bi mi smetalo da propovedaju to i da pricaju kako im je sjajno sto su bla bla bla...
Oko cega si uvek spreman/na da se svadjas?
Heh, lepo pitanje. Nisam neke svadljive prirode, ali umem verbalno da raspalim kad čujem da se neko oduševljava Indijom, Pakistanom i slično, a da pritom tamo nikad nije bio. Takođe ponekad uđem u raspravu kad se povede priča o ljudskim pravima imigranata na Bliskom Istoku.
Isto pitanje.
Spreman sam na svađu ako želim da isteram svoje stavove, naročito ako sam u pravu.
Da li jedeš morske plodove?
Jedem, ali neke volim više, a neke manje.
Da li postoji osoba sa kojom već godinama ne razgovaraš?
Da... Nazalost.
Isto pitanje.
Ako se u pitanju misli na svađu kao razlog nepričanja, onda ne.
Da li imaš sobne biljke?