Iskrenost.
Umeš li da pričaš viceve?
Mislim da umem, mada su mi se toliko pooštrili kriterijumi za iste, tako da malo koji imam želju da ispričam.
Čime se baviš u životu?
Radim u kazinu i završavam faks.
Koliko šoljica kafe popiješ na dan?
Uglavnom tri.
Da možeš da biraš destinaciju i da kinta nije nikakav problem, gde bi išao/la na letovanje u julu recimo?
Na Krf.
Isto pitanje.
Mmm verovatno u Italiju, na arhipelag La Madalena ili mesto Le Činkve Tere ili Tropea, na jugu. U to doba godine Mediteran je keva.
Postoji li narod koji te fascinira nečim?
Skandinavci. Vredni, skromni, vole prirodu...
A baš mi se dopalo tvoje pitanje. Elem, ponavljam ga...
Elem... Takodje Skandinavci. Mada bih dodao i Japance. Japanci ne mogu da ne fasciniraju.
Verujes li u reinkarnaciju?
Ту и тамо, зависи од расположења, и ко ме пита.
Исто питање.
Isti odgovor.
Ko je najlepša osoba iz tvog okruženja?
Moja koleginica.
Isto pitanje.
Isto, jedna koleginica.
Da li si kao dete išao/la u lutkarsko pozorište?
Jesam.
Najluđe mesto za igru (iz klinačkih dana, naravski)?
Велики паркинг у комшилуку. Ту се збивало све: фудбал, девојчице, играли смо рата, правили бункере, тврђаве, грудвали се...
Најлуђе "срање" које си направио/ла као клинац/клинка?
Bilo je tu dosta nekih sranja, pisao sam na nekoj temi... Sad sam se setio meni najjače zajebancije. Krali smo eksere iz obližnjeg stovarišta građevinskog materijala (građe) i podbacivali ljudima pod gume automobila... Za veče smo znali postaviti pod 20-ak guma.
Najbolje (najukusnije) jelo koje si ikada probao/la?
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/376431_427488853975340_1253829208_n.jpg
(falafel, ili takonekako)
i posle
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/527037_333627206694839_1805851366_n.jpg
Isto pitanje
Ako je reč o nama bliskoj kuhinji, onda recimo melanzane alla parmigiana, italijansko jelo od plavog patlidžana, paradajza i parmezana. Slatkiš definitivno čokoladni mus.
Ako pričamo o malo "egzotičnijoj" hrani, onda recimo račići u slatko-kiselom sosu na vijetnamski način. Daleki Istok baš i nije moj prvi izbor kada pričamo o dezertima, ali im je puding od manga prva liga.
Da li si alergičan/a na neku namirnicu?
Jok.
Imas li fobiju od necega?
Ne.
Veruješ li u horoskop?
Zbrisati u Milano na kafu, večeru, šetnju, bioskop i vratiti se.
Koju ljudsku osobinu najviše ceniš?