Pitajte ovoga ispod, ali pre toga odgovorite onome iznad (18)

1. Zbrisati u Milano na kafu, večeru, šetnju, bioskop i vratiti se.

Koju ljudsku osobinu najviše ceniš?

2. Iskrenost.

Umeš li da pričaš viceve?

3. Mislim da umem, mada su mi se toliko pooštrili kriterijumi za iste, tako da malo koji imam želju da ispričam.

Čime se baviš u životu?

4. Radim u kazinu i završavam faks.

Koliko šoljica kafe popiješ na dan?

5. Uglavnom tri.

Da možeš da biraš destinaciju i da kinta nije nikakav problem, gde bi išao/la na letovanje u julu recimo?

6. Na Krf.

Isto pitanje.

7. Mmm verovatno u Italiju, na arhipelag La Madalena ili mesto Le Činkve Tere ili Tropea, na jugu. U to doba godine Mediteran je keva.

Postoji li narod koji te fascinira nečim?

8. Skandinavci. Vredni, skromni, vole prirodu...
    A baš mi se dopalo tvoje pitanje. Elem, ponavljam ga...

9. Elem... Takodje Skandinavci. Mada bih dodao i Japance. Japanci ne mogu da ne fasciniraju.

Verujes li u reinkarnaciju?

10. Ту и тамо, зависи од расположења, и ко ме пита.

Исто питање.

11. Isti odgovor.
    Ko je najlepša osoba iz tvog okruženja?

12. Moja koleginica.
    Isto pitanje.

13. Isto, jedna koleginica.

Da li si kao dete išao/la u lutkarsko pozorište?

14. Jesam.
    Najluđe mesto za igru (iz klinačkih dana, naravski)?

15. Велики паркинг у комшилуку. Ту се збивало све: фудбал, девојчице, играли смо рата, правили бункере, тврђаве, грудвали се...

Најлуђе "срање" које си направио/ла као клинац/клинка?

16. Bilo je tu dosta nekih sranja, pisao sam na nekoj temi... Sad sam se setio meni najjače zajebancije. Krali smo eksere iz obližnjeg stovarišta građevinskog materijala (građe) i podbacivali ljudima pod gume automobila... Za veče smo znali postaviti pod 20-ak guma.

Najbolje (najukusnije) jelo koje si ikada probao/la?

17. Ako je reč o nama bliskoj kuhinji, onda recimo melanzane alla parmigiana, italijansko jelo od plavog patlidžana, paradajza i parmezana. Slatkiš definitivno čokoladni mus.

Ako pričamo o malo "egzotičnijoj" hrani, onda recimo račići u slatko-kiselom sosu na vijetnamski način. Daleki Istok baš i nije moj prvi izbor kada pričamo o dezertima, ali im je puding od manga prva liga.

Da li si alergičan/a na neku namirnicu?

18. Jok.

Imas li fobiju od necega?

19. Ne.

Veruješ li u horoskop?