Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Nesto od Bebeka. Kucka Nevjerna, Da Je Srece Bilo, Sinoc Sam Pola Kafane Popio ili Oprosti Mi Sto Te Volim. Jedna od njih 100%.
Da si na rok svirci, koje bi pesme porucio od benda? Jedna YU rock i jedna strani rok.
Od naše muzike, recimo "Krug". A od strane, na primer "Days are forgotten" (Kasabian) ili "Mr. Brightside" (Killers).
Iz koje zemlje je poslednji stranac kojeg si upoznao/la?
Iz Mađarske.
Koji film si zadnji pogledao/la?
Gangster Squad. Kao Public Enemies je samo iz druge perspektive, ali je kul.
Isto pitanje.
A Little Bit of Heaven (nažalost, ne znam srpski naslov).
Jesi li nekad osvojio/la nekad nešto na lutriji, igrama na sreću... (ne računam kladžu)?
To sam igrala, još u prošlom veku, još sa mojom gazdaricom. Niš' nismo dobile.
Da možeš, koje bi godišnje doba produžila (skratila)?
Skratila bih definitivno kišovitu i vetrovitu jesen.
Šta misliš da kod tebe (ili na tebi) ljudi najpre primete?
Ako se smejem, svakako će me svi čuti. Inače, neprimetna sam.
Isto
Šta misliš da kod tebe (ili na tebi) ljudi najpre primete?
Da sam jako učtiva prema ljudima.
Koji ti je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi?
hemija
Koji ti je bio omraženi predmet u osnovnoj školi?
Tehničko. Jaaako me je mučila (između ostalog) i ona rezbarska testerica.
Koja ti je omiljena igračka iz detinjstva?
Ha....meda i DŽimbo
Do kog doba (godine života) ti najdalje dopiru sećanja?
Imala sam dve godine i devet meseci, dan pred rođenje mog brata. :-)
Najlepša uspomena iz detinjstva?
Tata i ja smo se peli uz neko zaleđeno brdo. U mojim sećanjima je tokaoglečer (tako mi je delovalo veliko, a niđe veze, bili smo na Ozrenu). Vazdan smo dobacivali do neke tačke i onda proklizavali nizbrdo jer je ispod snega bio led.
Na moru smo imali običaj da se predveče svi izbrčkamo (sva deca i roditelji-2-3 porodice ukupno) i tada smo uvežbavali BAL NA VODI. Bože....kako smo se kikotali..koreografija je bila profi!!!
Najomraženiji lik iz detinjsta. I zašto?
Bila neka devojčica Bisera, godinu dana starija od mene. Mog mlađeg brata je stalno nešto dirala, podsmevala mu se. Jednom prilikom sam otišla u "njeno" dvorište da joj se "najebem keve", međutim ona je bila petao na svom bunjištu, pa me oterala. Onda sam otišla kući i vezala na lanac našeg lovnog terijera i vratila se u njeno dvorište da je povijam, ali onda je njen tata (inače papučar najveći) izašao ispred zgrade i rekao da ne smem kuče da pustim na njegovu ćeru. I dan danas kad je sretnem na ulici, ne javim se, samo je gledam u oči i namrštim se, da ne kažem "zarežim". :-)
Poklon koji te je najviše obradovao ili iznenadio u životu?
Prsten (bakin nakit, dijamantski i nisam ni slutila da ću ga baš ja dobiti pored svih ostalih unuka). Nikada nisam naišla lepši prsten on njega.
Elem..
Poklon koji te je najviše obradovao ili iznenadio u životu?
Mene najvise obraduje kada me se neko seti. Nije bitno da li ce mi pokloniti kilo pomorandzi ili ogromni TV, paznja je ono sto vrednujem. Ali ako moram bas da kazem... Verovatno jedna od knjiga koje sam dobijao, knjige bi bile definitivno najbolji, a ujedno i najtezi izbor za poklon.
Na koji trenutak u zivotu se iznova i iznova vracas kada se osecas utuceno?
Ima ih nekoliko. Jedan od njih je (zvučaće patetično) letovanje kad je me bivši posle puno godina veze ostavio zbog druge.
Koliko često se šišaš?
3-4 puta godisnje. Sporo mi raste kosa, nazalost.
Koliko cesto menjas raspored namestaja u kuci?
Menjam samo raspored slika, 2-3Xgodišnje.
Gde si bio-la na odmoru poslednji put?