Družio sam se intenzivno sa jednim likom, ali se onda on odselio (imao je porodičnih problema) i izgubio je mobilni. Nikako ne mogu trenutno da stupim u kontakt sa njim. Baš bzvz.
Mislim da jesam jednom, ali ne u ono sočno govno, nego u ostatak od istog, trag na betonu, a gomilicu sam videla par koraka dalje. (Što li ja sve ovo pišem? :) )
Minđuše jedino volim, ostalo mi smeta.
Družiš li se intenzivno još uvek s nekim iz osnovne?
Da
Voliš li pivo?
Družio sam se intenzivno sa jednim likom, ali se onda on odselio (imao je porodičnih problema) i izgubio je mobilni. Nikako ne mogu trenutno da stupim u kontakt sa njim. Baš bzvz.
Isto pitanje?
Vrlo.
Tamno ili svetlo pivo?
Ne pijem alkohol.
Jesi li sve godine čistila u roku?
Jesam.
Misliš li ponekad da ti treba pauza od sajta na neko duže vreme?
Pa, može se primetiti da sam ja aktivan svakodnevno nekih desetak dana, a onda me nema 20 dana.
Voliš li da ti neko češe leđa?
Volim, ali ne da mi guli kožu, već onako, pomalo. Al' nema ko. Moram da šutnem mačku i okrenem joj leđa, kao u crtaću. :)
Šta radiš tih 20ak dana, osim arčenja? :)
Učim. Gluvarenje na netu mi zamenjuje knjigu. Inače, ne radim samo te dve stvari. Tu su i treninzi, zajebancija sa društvom...
Da li te je ujeo nekad pas?
Nikad, ne petljam se puno s nepoznatim kerovima.
Šta radiš kad nakon obavljene nužde br 2 skontaš da nema toalet papira? :)
hahahahahhaaha, pa ti nisi normalna! :D
Gde me nađe... Desilo mi se jednom, ali sam, na sreću, imao papirne maramice kod sebe.
Jesi li nekad zgazila govno na ulici?
Mislim da jesam jednom, ali ne u ono sočno govno, nego u ostatak od istog, trag na betonu, a gomilicu sam videla par koraka dalje. (Što li ja sve ovo pišem? :) )
Ko koga voli više, ti zubara, ili on tebe?
Zubarke mene najviše vole. :)
Koja je prva reč koju si izgovorila?
Mama, valjda. Zaboravih šta su mi rekli.
Voliš li plivanje?
Volim.
Radiš trbušnjake?
Ne, lenja sam. A mogla bih se malo aktivirati.
Pišeš levom ili desnom rukom?
Desnom.
Ti?
Takođe.
Slušaš li trenutno neku pesmu, i koju?
Slušam. (Critical mass)
Ti?
Gogol Bordello - Uma Menina Uma Cigana
Omiljeni sport?