Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. излази у фенси кафанице то јој је минус

2. Брате Давиде, наслов теме је "ваш идеал лепоте", а не "окачите просечну силиконску курву коју бисте јебали".

3. izbijte joj silikončine pa vidite je li ideal ljepote
    jeste idealna za jebati

4. izbijte joj silikončine pa vidite je li ideal ljepote
    jeste idealna za jebati

5. Ne izlazilće sa tobom i Kauntom u Čačak u kafane u kojima ne znaš gde je vece a gde nije

6. ено тему сам отворио да се разграничи

7. то је тај клиначки став одткада је света и вјека, не могу да је имам/не да мени/бави се јавним послом а није глумица у холивуду/космичка згодноћа/има силиконе/шминка се - ерго:
    ФУКСА НАЈОБИЧНИЈА, ЗНАМ ЛИКА КОЈИ ЗНА ЛИКА ДА СЕ ЈЕБЕ ЗА 200 ЕВЕРА ХАХАХ НЕ БИХ ЈОЈ ДАО НИ 100 ДА МИ ПРЕНЕСЕ 10 ПОЛНИХ БОЛЕСТИ, ЧЕКАЈ, ШТА ЈЕ МАМА? НЕ МОГУ САД ДО ПОДРУМА ПО КИСО КУПУС ИГРАМ ДОТЕ! ПА НЕ МОГУ ДА ПАУЗИРАМ СТО ПУТА САМ ТИ РЕКАО ДА У ОНЛАЈН ИГРИЦАМА МОРАМ ПРВО ДА ЗАВРШИМ ПАРТИЈУ

8. Šominbgd objašnjava.

9. Играјте хекс, има пауза.

10. феат. излази у ћуприју са мафијашима и за 1000 динара шпијунира поштене људе и каже да су они криминалци а не ти који су јој дали паре, регрутују се из средне медицинске и излазе напуцане у пар кафића да их не именујем сада, јебу се 100 лајкова на фејсу, иначе на јутјубу се крију под именом плава_малолетница

11. Добро, доста смо офтопичили, хајде да наставимо са дискусијом о конкретним примерцима женке човека.

https://pbs.twimg.com/media/BWtCFYBCIAA9thm.jpg:large

12. ahahahah koliko ja tebe obozavam brate

13. ајде, ал да нема клиначких упадица ДРОЉА или снима порниће у будимпешти у шљ продукцији за сендвич и 100 еура чим неко окачи нешто што није ОВО
    http://wannabemagazine.com/wp-content/uploads/2012/03/Jelena-Mode-Mode-cover.jpg

14. откуд знам ја да ли се она јебе за паре (а вероватно је тако), ја кажем како изгледа а изгледа као дифолт силикоњара и како то може бити идеал ако је дифолт

15. Tako se moduje, svaka čast ko god da je. Obrišeš sliku, zaključaš temu i ćao. Bravo

16. okacim najbolju picku kao picku ikada i vi obrisete :(
    evo vam grlite jastuk i sanjajte andjele

17. koje se za vasu informaciju jebu podjednako prljavo i raspoalo ko bicharke

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.