Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. бохор је једном делио њему савршене сисе по сајту и добио банану јер су припадале ауторки

2. DŽERI TU SISU KEVI DA POKAŽEŠ HA HA
    KONTAŠ

3. Jbg sta se desi kad se preterano jedu govna, i kenjaju o kvalitetu sisa kakve u zivotu uzivo nece videti - dodje se do slike trandze na temi "vas ideal ljepote".

4. Marko voli kad vise sise jer i njemu vise sise pa onda mere cija se vise opustila

5. Što si Nub brate. Al sad ozbiljno. Šta ti znaš kakve sam ja pičke karao? Možda nisam nikad prcao bolju od janpija npr, nije da se kurčim a možda jebem samo top ribe? Nemoj ostrašćen biti jbg

6. Thumb 1909829 513112752153663 635166159395760891 n
    Маркo

бохор је једном делио њему савршене сисе по сајту и добио банану јер су припадале ауторки

LOOOOOOOOOOOL

7. Pa ocito nikad nisi karao ribu sa velikim sisama, to je sasvim jasno kad mozes da kudis onakvu sisu. Previse silikona imas u glavi, dakle premalo prakse.

8. Nisi u pravu brt al ono, nema veze.

9. A jel racunas i one zenske osobe od 100 kila?

10. Ovaj aj dont ker ima najgluplje fore na sajtu a konkurencija je opasna

11. Jbg pseto ne mozemo svi da budemo ko ti i bohor

12. Хвала свима који се труде да спасу ову тему oд ретардираности, елем:

Морена Бакарин, 56/10, плус лепота несавршености - тај неки бангави осмех који бих гледао вековима :вубав:

http://www.hawtcelebs.com/wp-content/uploads/2012/09/MORENA-BACCARIN-at-64th-Primetime-Emmy-Awards-in-Los-Angeles-4.jpg

Уна Чаплин (она што је НКНД најебала због Роба Старка), 67/10, слична прича као за Морену :вубавсваткотја:

http://img.pandawhale.com/82169-Oona-Chaplin--Imgur-MULB.jpeg

У суштини ложим се на рибе са полу-блентавим кезовима џД

13. Voliš da se vide desni, kao kod neobuzdanog trkačkog konja.

14. Obje su vrh, ovako na prvi pogled nisu, al kad ih vidiš u serijama, kidaju :D ja mislim da su glumile u svim mogućim serijama

15. Da, imaju baš karakterne crte

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.