Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. Koga sam bre jebo? Ja znam za njegov dupli krv a za drugi nemam pojma

2. Ajde isprichaj sada shta su ti rekli ljudi koje ti poznajesh lichno, da chujemo trach momente

3. Jebem vam krv

Koga sam bre jebo? Ja znam za njegov dupli krv

4. Aha to. Moja greska glup sam

5. Chekamo bushido bachman trach sekciju shto su ljudi koje poznaje lichno rekli o Cari. Vazhan momenat vetekuda

6. ja ne bi mogao da izdvojim jednu najbolju picku ikada,toliko je vrsta koje objasnjavaju na svoj nacin cak i unutar tih vrsta

7. Cara vetekuda koji ćuti kao slina po okupljanjima. Tru stori

8. pa valjda smo prestali ideale da kacimo, posto su pojedini usrali temu mnogo, sad se kace dobre picke, eventualno neki ideal

9. oll koja ti je omiljena vrsta

10. Neki stvarno jesu usrali temu

11. Bachman se u random noob drushtvu raspitivao ko koga poznaje. Neko poznaje Caru. Kakav je Cara. Uglavnom ćuti kao slina. Znash, on je jadnik. Doshao je ovde na okupljanje i samo je chutao, uglavnom kao slina. On je jadnik

LOOOOOL pali degeneriku, masu koju sam i upoznao sa ovog sajta, a sa kojom sam se video više od jedanput je nekog kurca i vredna. AKo iko mozhe o meni loshe i da kazhe to je random noob koji se pojavio bez da znam da che dochi, koji je istripovao da chutim kao slina jer sa noobom nisam hteo previshe da diskutujem.

Sada idi pushi sopstveni kurchich u mraku nobe.

12. Usrali su, a što je najgore imaju izgovor da se ukusi razlikuju. I ne možeš da pobiješ to...

13. bushido svom chaletu lizhe prijatelja LOOOOOOL

14. Caro, nikoga ne zanima tvoja tužna priča. Ovde ljudi pričaju o pičkama. Idi peglaj haks.

15. polizhesh mi prijatelja somino

16. Hahaha koliko si zapenio zbog samo jednog posta. Koliko pravdanja i patetike.

Cara vetekuda koji ćuti kao slina po okupljanjima. Tru stori

Napusti temu. Zveknuće ti staratelj parent control.

17. Jaka muda, mnogo mi vazhija chinjenica da masa koju znam nisu random degeni koji bi troshili rechi sa mamlazoidom poput tebe. Usotalom, svaki dan tracharash pa je to od tebe krajnje ochekivano.

jajaro

18. Tako da poshto niko nije rekao nishta loshe za mene mogu i dalje da te jebuckam kad pozhelim poshto si isfurao jedinu kartu na koju si mogao da igrash. I to onu najseljachkiju kancerashu

19. Ajde ne zabadaj se više u mulj. Imaj malo dostojanstva. Nemoguće je da toliko može palamare da ti uđe. Patetičan postaješ.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.