Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. Pa to ti kazem previse nubova dobilo pristup

Ostavljamo temu sada da be spemujemo vise mozda neko okaci neku picku cara je izdominiran misn akomplisd kafana vins baj ko

2. Kafinajsh svaki noob

stric mod team ima listu. Od 5 filtriranih chlanova. Kao i svi kochijashi vi idete na kvantitet.

Mada glupo je ovako da stricmasteri i kafanamodovi ratuju odma. Prvo treba orgnizovati rat nobova. To spada pod STRIC 3 nubovi che se jebati

3. Pa rasni i eru ratuju odavno hahaha

4. Mada glupo je ovako da se stricmasteri i kafanamodovi ratuju odma.

cara-usro se
    pobeda je cista kao suza

5. смешно ми је што се код многих људи форсира нека прерада ника, небитно да л' због нервирања или од милоште или што је лакше, а једино се код Дучета намерно форсира оригинал лол

6. допуна: Стивен је

7. stricmaster se nije usrao nego mu nije zanimljivo da igra sa noobkafanijashem. Nazhalost to sam skontao nakon shto smo se upustili u duel.

8. Neka ga Coa a i 2 na 1 smo jbg ne volim nepošteno.
    Caro ajde skupi 17 nubova mi će da dovedemo KBO-a da ih pojede sutra u podne fazon

9. Cao stec kakosi
    jesi nas ili stricovac

10. Shta da skupim kad su pobanovani. Dogovorichemo se blagovremeno. Stric Mod team sada ima konsolidaciju redova, to spada pod STRIC 4

11. Odakle mu 17 pa njih ima 4 haha

Caro ja samo izgledam kao nubkafanijas jer te razvaljujem stricovanjem a kad protivnika pobedis njegovim oruzjem to je znak da si dva levela iznad

12. кафана и хекс, стриц нисам

13. Zato shto zna da vredimo za 17 koji si noobkafanijash nevera

14. Stiven jebeni haha nadam se da nije zbog Džerarda
    Kaži lepo Mirko

15. Tako je da, skrenuste sa teme pls stahp :'(

16. Nije ti to plus Caro reko sam 17 nubova. Ajd celta ti računamo u 5 josh 12

17. Caro ja samo izgledam kao nubkafanijas jer te razvaljujem stricovanjem a kad protivnika pobedis njegovim oruzjem to je znak da si dva levela iznad

18. Lol sa celtom si saborac haha

19. Dogovor pao.
    Vash teren, vasha pravila ali da budu jasna. Ne da bude kao sa mod modovima dogorelo.

20. Haha pa ima kelta i rasnina u ekipi kapiram da ne moram ninda se trudim

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.