Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. prekinite sa fotosopiranim plastikanerkama

ideal lepote je tipa liv tejler, a ne riba poput vide guere...smara me sve ovo mislim da cu zakljucati temu ako nastavite

2. AJDE NE SMARAJ HRVATINO PROKLETA

3. JEBEM LI TI MAMU U DUPE IZ KOG TE JE ISKENJALA

4. има нос ко мој ортак пампур

5. пампур му је надимак, нема он пампур

6. ово за сваки случај ако се нађе неко да једе курац са граматикама

7. Волим када ме голицају носевима јебига. Како је пампур, шта ради?

8. ако није по пупку не разговарамо даље. добар је, пијано говно, чека да му се породи жена

9. јел би га јебо

10. moj drug pampur nema ovakav nos. a i ne poradja mu se zena. pseto lazes ko pseto xD skec xD

11. твој пампур је фуш пампур хаха а можда те само лаже да нема жену која се порађа да би те јебо

12. форестеру никаква је ова да се не лажемо

13. jagoda un supermarketu

14. јебига сето ја бих је женио, шта знам

15. де налазите ове са издеформисаним фацама као после судара зајебаног

16. kakva aerodinamična faca

vazda prva na krosu bila, sjebala je povreda koljena jbg

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.