Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. Јепте се, бре! Ставите име и презиме кад качите слике, не пише у име у сваком линку.

Миранда увек може.
    Иначе, на Машинском факултету била је једна Ваљевка, 90. годиште, поприлично личи на њу.

2. Софија Буш јебе у пркно ову Миранду

3. Nisu loši, kapiram da bi se i ja njima dopao.

4. Kad god guglam svoje idealne karakteristike za muškarca, završim na nekim tumblr gej blogovima lol

5. Баш ме чуди Небитна.

6. Iskreno, meni se ovi ne sviđaju, previše su ženstveni i ispeglani za moj ukus...

7. Vidi se da su previše njegovani, ovu nazovi-vitku liniju dobili od nekog izmišljenog sporta, malo trčanja (isključivo na traci, jer je trčanje vani passé, sve je prljavo i ima puno zločestih čakijaša koji bi im pablopikasirali nježno lice), i zbog neke glupe dijete (čitaj: svjesnog gladovanja). Nisu nikada radili nešto korisno i od toga se oblikovali, polako i zdravo.

8. @ArminVanBuuren
    http://i.imgur.com/46Ku20A.png

@celtic pa ono, ljepi su mi, ne ynam

9. Ovaj Arminov nije iz četrdesetih, savremeni je glumac, samo ime ne znam... Ako misliš uopšte na njega :)

10. Armine, taj tvoj sa crno bjeeelih slika, fin čojek, ali mu fali Cohiba Robusto umjesto ove obične cigarete da bi izgledao ko pravi hadžija.

11. Jon hamm jbt, kakve tridesete cim je crno belo, ili je mozda zbog serije mad men ?!!

Ovi tvoji su bas fegeti jbg, nemoj da si trinaestogodisnja napaljena klinka jbg, one direction 4ever <3 stavi bar neke fudbalere, nolje ce biti :(

12. Je l' glumio on u nekoj seriji advokata? Dobar je frajer, nema šta...

13. Pa nema veze da li je iz tridesetih nemoj biti bukvalan, poenta je da su slike u tom duhu i da liči na nečijeg ćaleta, ne znam, meni to nije neka definicija šmekerizma. Niko ovde da me podrži, počeću samo žene da kačim :/

http://40.media.tumblr.com/859ec42ea538e1f385d51d9a1d2e4d5f/tumblr_nuo4fv80k81u48mz3o1_500.jpg

14. Pa u mad men-u, nije bas advokat, ali to je taj fazon odela, viski, cigare, zene

15. Џон Хам реално један од највећих шмекера.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.