Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. smicalice stavi svoj ideal lepote da vidim dal se uklapam, pa da te pokorim onda ko i sve žene u svom životu

2. mogu samo da stavim svoj ideal lepote pa ako odgovaras da mi se pokoris. sta da radim kad sam takva, jbg... nisam birala.. mozda u nekom drugom univerzumu, vremenu... a zao mi je sto si tako dominantan, zaista, jer iznutra delujes kao dusa od coveka...
    http://blogs.smithsonianmag.com/history/files/2013/04/887_Erzherzog_Franz_Ferdinand_von_Oesterreich.jpg

3. e jebiga...sad tek vidim da si dupljak nekog vukajlijaša sa masnim kurcem kojem se kožada zalepila za glavić zbog jarčevine.
    a taman sam se ponadao da je naišla bar jedna kul cura na forum :/

4. Zezam se petre, nisam duplak i ovaj ferdinand je zezanje, a zasto bih se ja ovde muvala sa bilo kim, za to postoji RL, ja se ovde samo zajebavam.

5. пушите ми курац гробари и бугари и мађари!

6. јебо вас алберт нађ

7. IDEALNO JE IMATI BOGATOG PRECEDNIKA KLUBA KOJI ĆE SAMO DA DAJE PARE I OSTAVI TRENERU DA VODI EKIPU I SASTASVLJA ISTU. IGRAČIMA MANJE DA SE POPUŠTA Š'O SE TIČE IZNOŠENJA PRLJAVOG VEŠA U JAVNOST.

8. LEMAJO SOBALI MI KURAC

9. a jebem ti linkovanje, evo je

10. ti si pileci prdez

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.