Vаш идеал ljepote (жеље су једно а реалност друго)

1. to leri, na nju sam zaboravio
    slab sam na zelenkasto-plave okice

2. Očigledno je da nije kurat.

3. O Kaizene, poserem ti se na sajt.

4. Ко да сам узо да листам Браво јеботе, а не тему на вукајлији.

5. e marko, i meni se isto desilo, maloprije neki lik pita kako da počupa obrve.
    svijet oš'o dovraga

6. Ja se slazem sa Smo-Oghma...
    http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/f1/2c/39/f12c398f3453aeb9a6d628035fca83bd.jpg

Ma vid' mu okica.

Potvrdjuje vec pomenuto, svetle oči + tamna kosa = bingo!

7. Eva Grin.

Fotografije s gugla su joj jako loše, al' zato u filmovima... Kace pojavi u kadru, čini da sve ostalo padne u drugi plan. Ima neke vještičije oči, jako zajeban pogled. Glumila u "Kazino Rojalu", "Nebeskom Kraljevstvu..." Gledao sam je prvi put u Bertolučijevim "Sanjarima", kad nisam tad iščašio donju vilicu nikad neću. E, da - gola je u pola filma. ;-)

Film je vnogo, ali sam je i ja zapazio,.:)

Evo Smorka okacila dobrog frajera, glavat, nosat, uske oci, jaka brada i to mi je jasno, al ovaj Vidrin, je recimo takva pickica sa frizuricom i u dzempericu, i sa osmehom Save Radovica profesionalnog ucesnika Velikog Brata i decopravitelja iz Beca glupim kao kurac voditeljkama na televiziji. STA SE SMEJES BRE PTM!!!

8. Ne radi ti link, e.

9. Tor mi se ne 'dja, to blonde to pretty-boy. Kao Bred Pit, ne volem taj tip.

10. Tor mi se ne 'dja, to blonde to pretty-boy. Kao Bred Pit, ne volem taj tip.

Ja baš volim blondičaste dečake. Svi su nešto za crn&visok kombinaciju, meni su plavušani lepši.

11. torazulu, oš batina?
    ložim se na lika iz serije, ne glumca, pošto je u stvarnom životu maneken :D
    jao diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
    diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :D

12. Ah pa ukusi se razlikuju, o tome i jeste diskusija.

Nego, kad smo kod interesantnih očiju...

http://feedlol.com/wp-content/uploads/2012/08/gmed-david-bowie-mick-jagger-3.jpg

13. divi ga dragan bjelogrlić al se usvinjio

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.