- Пд
Дакле, већина вас има неки свој формирани укус, било да је у питању рок музика, електронска, народна или штатијазнам. Е сад, постоје задрти фанови једног жанра (и одређених поджанрова тог жанра), који никад не одступају од свог укуса, па су у стању да изваде очи неком ко поред пушта оно што не воле, а с друге стране постоје и они који слушају одређену врсту музике, али су у стању да прихвате оно што околина наметне.
Рецимо, имамо ситуацију (узећу за пример рок музику и народну, илити забавну музику, како год, може се рећи код нас два жанра чији су фанови најзадртији по питању избора музике):
Дакле, ви слушате у слободно време своју музику, и принуђени сте да одете на журку/прославу/штагод где се пушта музика коју иначе не слушате. Како реагујете?
постоје и они који слушају одређену врсту музике, али су у стању да прихвате оно што околина наметне.Mislim da spadam tu. Mogu da slušam rok i da mi se sviđa, i da se otkinem na žurci nekoj uz ove naše. Neke naše pesme su nenadjebive. Mnogo dobar osećaj kad s drugom pevaš na sav glas. Mogu da se adaptiram. :)
- ПдNek sluša šta ko 'oće al' ovo ni za životinje nije.
Али како се онда на 18. рођендану неког средњошколца/средњошколке одвали од алкохола цело одељење, кад у њему, по статистици мора да има бар два рокера/металца? :)
- z
kako mogu da imam bilo kakav odnos prema nečemu što ne slušam?..mlogo glup naslov...
- ПдA, што би напијање било повезано са зиком?
Па из неког искуства, имао сам прилику да присуствујем томе да неки хард-кор металци пропевају Секу Алексић при одређеној количини алкохола. :)
- ПдБесплатан алкохол :)
А јебига сад, па ја могу да се напијем кад 'оћу. Ако пажљиво купујеш, и за 200-300 кинти можеш да се одвалиш, и то на гајби, са сопственим избором музике. :)