Formula 1

1. Najzad, nakon arapskih kozojebina i pacifickih ovcojebina, staza prijatna za oko da gledas.

Da ne pricam o samoj trci kolko je bolja od onih pescanih parkinga za trzni centar sa 20drs zona.

A f1 aktivno gleda da smanji ovakve staze na racun pacificke prepicke kineske i dzihadista

2. plus, realna sansa sutra malo kisa da padne da vidimo ko je kakav vozac.

3. najavljuju nesto malo kise, bice klanje sutra

4. U Mega Maxiju u Nišu izložen pravi bolid, Red bull. Ne znam koji je proizvođač, ne sedite se, slabo pratim. Xd

Al golemo ono čudo, na tv-u izgleda ko igrača.

5. Bio drugar sliko se vido sam, mislim da je to bolid kojim je 2011. Fetel osvojio titulu, i valjda bi trebalo Kultard da ga provoza negde po gradu. Inb4 ga udari neki taksista

6. Ček, slikao sam. Reče onaj čuvar da ima neke pobede nešto.

https://postimg.cc/S2jJSQzy

7. nije 2011 nego od prosle god bolid, bolidu.

8. Jebem li ga, ovlaš sam pročitao pa vidim da se spominje nešto 2011. i Fetel. Šta ga spominju koj kurac, prave zabunu nama smooth-brained retardima. Kultard će da vozi taj stari, a ovaj novi samo mož se slika itd itd.

9. gde ce ga vozi, po nisu, ili beogradu?

10. Nije ni od prosle godine nego iz 2018-te bolidu bolida bolidujem ti bolidujes oni boliduju

Bolid Red Bula RB14 iz 2018, za čijim je volanom sedeo aktuelni šampion Formule 1 Maks Ferstapen, stigao je u Beograd, u okviru "Red Bull showrun" turneje.

Dobra sprint trka, Max stedeo gume i onda kad je namirisao krv okomio se na zrtvu. Lekler imao problema sa prednjom levom gumom, kad ga je Max pretekao odmah je poceo da zaostaje. Daleko najbolji vozac na gridu to je Max on radi to.

Meklaren se uzdize, al bi bila fora da mogu da se bore za podijum.

Alpina veoma brza ali nepouzdana. Alonso vozi kao u najboljim danima potpuno lud spanac

Kad bi se jos Mercedes ubacio u borbu za podijum bilo bi top ali je i ovako ok skroz.

Legendarna staza, Tamburelo krivina i Sena..

11. Bio je izlozen u bg bolid, a vozikanje po gradu treba bude u septembru. Kontam kod usca negde ili vucela da sredi bg na vodi

12. cekaj cekaj skauzer, polako.

ako je 2018, menjali su mu spojlere napred i skidali sa strane, modifikovali su auto da zajebavaju ljude. nije kul

napravili ga da lici na prethodnu god.

13. ovo tilmo sto je okacio je 2019+ i nema sanse da je 2018. mozda jeste, ali ga napravili da lici na noviji.

sto i ima smisla posto su 2018 imali jedno 5000 zakrilca i dildoa na automobilu da viri.

14. jesu, sad gledam tilmovu sliku i ne mogu da povezem ni sa jednim. 2018/2019 nos sa 2020+ spojlerima, pozadi spojleri iz jebem li ga kad, nisu se ni trkali sa njima, reklame po autu iz 2022, skinuta zakrilca.

autentique 0. i ja sad treba sa slike da pogodim sta je ovo.

nije 2011, to je sigurno.

15. Ovaj auto nije oridjinale iz 2018-te nego neki mix svega i svacega tako da niko nije u pravu xD mada se vodi kao da je i 2018-te, zato i nisam isao da gledam, vidimo se u septembru kad bude real deal.

16. MRS U PICKU MATERINU

17. Lando buduci sampion, pretalentovan je. Lekler opet pokazuje neke bubice iz proslosti ali je stvarno veoma brz, Sainz ce da ostari ove godine jedno 10god.

Rusel u istom bolidu pisa po Hamiltonu da li je ovo kraj najvece primadone u f1? I hope so

18. Meklaren ima najbolji vozacki par, problem je sto im formula + motor sad supak.
    Lando najbolji tamo, al je napravio rizik sto potpisao za meklaren ugovor na 55 god. Sad ce ili da meklaren postane neko mudo i da dominira ili da ostane vecito u sredini.

19. Inace, imola sa svojom 3d stazom, peskom pored da limit zaista bude limit i publikom koja nije ocigledno lazno sakupljena da kobajagi navija dok snimaju po jednog od svake boje je milina za gledati posle onih jebenih pustara

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.