Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
https://www.youtube.com/watch?v=r7eE_AFCyoM
evo ti za cubot Radjarde.
Iskreno ja se divim ovim kinezima kako daju super pakovanja i sve.
Dobijes i maskicu i foliju i lepo upakovane stvari.
Stvarno dojaja naprave sveukupno.
Ja uzeo Huawei P7. Zadovoljan. Pakovanje jebe jako xD
Dobar je P7 veoma, i pakovanje :D
Ja Z2. Ok je tel
Haha bohor brt.
Znao sam sta ce reci..
Pozz boh :*
dojaja tel.
Pozdrav dragi prijatelju :-*
Neću mu dati da uzme ovaj kubot zbog kurton baterije, čim ima BOT u nazivu, znači da je za botove
Ja Z2. Ok je tel
malopre listam sajt s mobilnima i neki retard postavlja pitanje: koji je najjeftiniji mobilni u vašoj ponudi koji može da hvata skrinšotove
ja samo čekao da mu odgovore "L2 brt"
postoje vrhunski kinezi i Š/kopije kinezi
smuči mi se kad u globalu govorite za Kineze
Xiaomi, Meizu, Oppo, i još neki su vrhunski brendovi, a i telefoni
izuzetno dobri telefoni, imao sam priliku da ih koristim, ništa lošiji od ovih naših brendiranih što trljamo pičke na njih
Haha Rađ.
Realno makarone.
Ali i jos realno.
Ako se pokvari zbog neke banalne stvari, gde ces ih?
Alkatel sa idolom 3 sprema ozbiljnog konja na steroidima nego ce kod nas kostati 350e a za amere 200 dolara.
Radjarde:
http://www.leagoo.cc/Elite2.html#
Pogledaj ovog, ne deluje lose.
Ja imam idola 2 opaaa
I to ga dobio besplatno, plus 1000 dinara ololo
E, pap, ovo na papiru deluje brukica. Što se mene tiče, nek bude primetno ispodprosečne izrade i nek preživi šest meseci, on je sebe isplatio. Ovo bi leglo ko bog.
LG G3 kod mene radi ko zmaj. Žena fura iPhone 5s, koji je brži od svih telefona što sam vidio. Dakle, sve je stvar ukusa.
Prijatelju dragi...
Ja kupio iPhone 6 koji je brzi i od iphona5s.
#nijekurcenje#iloveiphone
Bohore, jeste brži, iako se meni ne sviđa. Miloše, šestica mi se ne sviđa baš zato što je zaobljena. Vrati je i kupi neki drugi ;-)
Ja sam dugo razmišljao dal da je uzmem jer sam navikao na 3,5 inča ekran al nisam se pokajao, sad mi četvorka dodje premala. A podseca me dizajn na iphone 3gs samo sto je mnogo tanji i lakši. Razmišljao sam da Otvorim temu za preporuku programa i igara al sve mislim da je ovde mali broj ljudi na iosu. Inače ovo sa otključavanjem na otisak je vrhunska stvar.