Svi koji se loze na telefone, cesto menjaju iste i drkaju se sa raznim aplikacijama(a da im ne trebaju zbog posla) a imaju vise od 18 godina su teske nubine
Najjače je kad mi kažu da sam sirotinja, jer imam telefon od svega 200 evra. Pa nisam lud da dajem 450 evra za telefon, kad mogu za te pare da ugradim plin u bemvea, jbt, svašta.
Znači dupla ušteda
http://i.imgur.com/PnQeEFf.png
Г3 је полу смеће, користио сам га мало и прегрева се брда и процесор тротлује. Одмах после мало тежег мултитасковања креће да обара такт и смањује осветљење. Превише је то слаб процесор за тако јаку резолуцију.
Но ово је година када узимам нови флегшип, тако да ћу поново јебати.
Псић ти си нубара и напусти сахрану, нема ништа боље од флегшип телефона и флегшип компјутера!!!111
Г3 је полу смеће, користио сам га мало и прегрева се брда и процесор тротлује. Одмах после мало тежег мултитасковања креће да обара такт и смањује осветљење. Превише је то слаб процесор за тако јаку резолуцију.
Псић ти си нубара и напусти сахрану, нема ништа боље од флегшип телефона и флегшип компјутера!!!111
ЈА ФЛЕГШИПУЈЕМ
mislio malo da te isprozivam ali odlicno ti to radis i sam
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
nemojte se svađati
nije danas dan za svađu
hvala uživajte
ЈЕДИНА СТВАР КОЈА ЖЕНУ ВИШЕ ОДУШЕВИ И УЗБУДИ ОД УЗИМАЊА ЊЕКСУСА 5 У СВОЈЕ РУКЕ ЈЕ КАДА УЗМЕ МОЈЕ ЊИХАЛО СТРАВЕ И УЖАСА
e sad si stvarno pretero jebem te u usta
Bohore, znam, dame te ovako zamišljaju:
http://i.ytimg.com/vi/rzhxRNSkhKM/hqdefault.jpg
LOOL CAKUPN BRAT
CELTE IMAM ROZE ŠUŠKAVAC OVAJ I SAT NOSIM NA DESNOJ ISTO KO ARMONIKAŠ
КАПУН СИРОТИЊО НИКАД НЕЋЕШ ИМАТИ ФЛЕГШИПА, СИРОТИЊА СИ ЈБГ
КАПУН ХРИСТОВ РАБ
Tuljane, imam flegšip, LG G3 i bolji je od nexusa, a moju ženu oduševljavam ja, a ne telefon u ruci.
Eto vidiš kako sam otkrio tvoj profil ličnosti. JA PROFILIRAM!
TULJAN KENJA KO FOKA!11
TULJAN, ZMAJ OD FLEGŠIPOVA
FLEGŠIP
LEGŠIP
EGŠIP
GŠIP
ŠIP
IP
P
Svi koji se loze na telefone, cesto menjaju iste i drkaju se sa raznim aplikacijama(a da im ne trebaju zbog posla) a imaju vise od 18 godina su teske nubine
Najjače je kad mi kažu da sam sirotinja, jer imam telefon od svega 200 evra. Pa nisam lud da dajem 450 evra za telefon, kad mogu za te pare da ugradim plin u bemvea, jbt, svašta.
Znači dupla ušteda
http://i.imgur.com/PnQeEFf.png
ЈА ФЛЕГШИПУЈЕМ
шта је флегшип коју пичку материну
flegšip: gedžet koji ne trotluje kad mu overheduješ proc
Сиротиња купује флегшип аутомобиле а нема кинте за гориво ццц
ДЕЦХКО ТАКО СЕ НЕФЛЕГШИПУЈЕ
Važan je izgled, kad vide bembaru, odma žene kreću da uskaču u auto, najmršaviju bacim u gepek, jer mi je boca 60 litara.
Није флегшип само магнет за ваџин, флегшип ти даје унутрашњи мир и задовољство приликом коришћења
НИЈЕ ФЛЕГШИП ЗА ЉУДЕ ЉУБЕНИЧАРЕ ШТО ВОЗЕ Е36 НА ПЛИН.
КАУНТ ЗИРО СКИНИ КУКУ СА АУТА, ЦИВИЛИЗУЈ СЕ, КУПИ ФЛЕГШИП!!!
једино ја боксер и селтик овде флегшипујемо, угледај се мало на нас
ЈА ФЛЕГШИПУЈЕМ
mislio malo da te isprozivam ali odlicno ti to radis i sam
Сиши га сиротињо позз
Немојте се свађати, то је тако нефлегшиповски!
Tuljane nervozan nemoj biti prodace deda njivu bice za 2-3 flegsipa