mobilni telefoni

1. dobro bas, najbolja kombina je da uzmem fon od 700 jura i uzmem smart MAX lolz.

ovako fon od 20k dobijem za 10 mislim da je suvise dobro da se propusti. nego ne znam da li daju taj popust na pretplatu ako uzimas fon...

2. Јанпи, ај линкуј ту понуду у ВИП-у за Спирит ако можеш. И ваља ли овај чему http://www.gsmarena.com/lg_l_bello-6593.php ?

Едит: Нашао сам, и мислим да си мање-више све погрешно разумео. 50% је попуст на тарифу, и то ако узимаш тарифу без телефона колко капирам, а овај неограничен нет је 64 кбпс кад потрошиш ове смартове.

3. Тебра овај чланак је курчина тешка јер се пореди најскупљи модел уз најскупљи пакет. + нису урачунали кинту коју мораш лелекому да платиш месечно јер користиш 3г ољољљоољљо
    + рачунају прељуте цене телефона у пословницама

Узмеш 50% попуста код лелекома за месечну претплату и за кеш купиш телефон на огласима стар један дан, купиш фон у радњама у балканској, купиш фон нов неотпакован из наше мреже и имаш масну уштеду

4. moje pitanje bi bilo jel ima ovde sirotinje koja je uzimala telefone iz vipa i kakva su iskustva.

Vip je najgora mreža kod nas. Preskupi, bahati i bezobrazni. Više puta sam se svađao sa govnima oko garancije. Prime ti telefon na servis i vrate u gorem stanju nego što je bio i tako. Smišljanju razloge da ga ne bi primili (konkretno - ušla voda u telefon i tako neka sranja, garancija ne važi). Elem, uzmi gde hoćeš, moj savet ti je da kod njih ne uzimaš. Sa MTS-om i Telenorom su korektniji odnosi i bolji su.

Što se tiče telefona sa pretplatom, ti svaki telefon možeš da uzmeš na ugovor, ili skoro svaki. A da su lošijeg kvaliteta, takođe nije tačno. Jebem mu mater, skuplje je napraviti dva pogona koji prave bolje i lošije telefone koji isto izgledaju i zapravo su isti nego ih prodavati pošteno. Preterano je proseravanje sa pričom. Ionako, nijedan Android ili bilo koji telefon novije generacije neće trajati koliko je recimo trajala Nokia 3310 ili slična sranja. Previše toga može da crkne unutra, i uvek će nešto crći. A i ti kad otplatiš pretplatu, jako ti je mala ušteda da ostaneš na istom telefonu u odnosu na kupovinu novog, i većina ljudi čim istekne pretplata uzimaju novi fon.

5. Vip je najgora mreža kod nas. Preskupi, bahati i bezobrazni. Više puta sam se svađao sa govnima oko garancije. Prime ti telefon na servis i vrate u gorem stanju nego što je bio i tako. Smišljanju razloge da ga ne bi primili (konkretno - ušla voda u telefon i tako neka sranja, garancija ne važi)

+9848946498

6. овај неограничен нет је 64 кбпс кад потрошиш ове смартове.

znaci da odem sutra cisto da im se najebem keva cisto da bih nekog iznervirao lol

kad je to jebote postalo normala da pljunes za fon 350 jura + placas net za fon 1000 din mesecno?

ja sam u novembru za bruka kuciste dao 350 evra i placam 10mb protok 1700 dinara. da se mozda malo ne proseravaju ovi sa mobilnim telefonima?

7. ja placam 60 megabita 1250 ahhahaha a upload 30
    a nije za mobilni
    nemam mobilni
    skeč

8. hahaha skynetmreza.net

9. Koji je najbolji program za android za skidanje pesama sa jutuba u mp3 formatu?

10. Има ли ко каквог искуства са Асус зенфон 2 телефоном? Однос добијеног и цијене дјелује фино, али би волио да чујем пар ријечи од неког ко користи/ је користио исти.

11. sa pretpostavkom da ima ovde vrsnih poznavalaca postavljam sledeće pitanje
    koliko u proseku jedan android može da izdrži, 2,3...4 godine? konkretno huiawei P1? ima za smešne pare a havarija je fon ali i 2 godine star i bez garancije

12. e kenjaš sad
    i čuo sam da je ovaj p1 najači model huaweia ikada
    e sad mrzi me a i ne znam šta da kucam u pretragu a ni eng ne znam tako da sam osudjen na pomoć vašu

13. i recite najači fon do 80, max 90 evra
    gledo sam ovaj do jaja zvuči https://www.kupujemprodajem.com/Huawei-G630-nov-simfree-punjac-22272158-oglas.htm
    plus ko nov a gledo sam u radnjama je valjda oko 140e da nije neka prevara
    edit: DA MOGU IGRICE DA SE IGRAJU, ozbiljno, hoću da mi nelaga uopšte sabvej surf dok pikam

14. svaki prosecan android posle 2 godine bar 50% slabiji po mom iskustvu, huaveji nisam imao hvala bogu, ali ove sto znam da su imali ni za kurac kazem ti posle godinu, godinu i po

15. ok
    sad sam odvalio pa ja i imam huawei, y300 je model ima nekih godinu godinu ipo čak i radi ko prvi dan mada je slabo korišćen dosta MERE SHTEDNJE preduzete su morale biri

16. матори, продаћу ти ја мој лг л7 II ако ћеш да пикаш игре. за сабвеј срф могу да ти гарантујем! јеботе, продајем и с других налога, невера!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.