mobilni telefoni

1. Count Zеro

0,3 Mpix front kamera? Pa dobro. Bar nećeš morati da tražiš Tiboru da ti pravi 8bitni avatar.

Axaxaxaxa izuo.
    Sa 0.3 bih mogao dasuvatim za kurac. Imam Skajpa na telefonu više od razgovora jbg ovi u njemačkoj i austriji samo bi mutno videli

2. Sale d snajperist
    E mogu ja ti budem kum meni da das g3

Ne može, Sale. Moraš se skršiti u autu od firme, kao što je i kum uradio. Telefon ispao s njim kroz prozor, pa sam mu pomogao ovim gestom.

3. Odo u vece da mi 'slucajno' upane u solju.

4. Келте немој молим те узети оно говно за 250 евра, плиз :(

Ако оћеш већ добру батерију, узми екстерну Mi PowerBank од 16 сома милиампер часова

5. Тај фон је три класе испод Г3, па чак и да си имао ону слабију верзију са 2 гига рама.

Одакле ти уопште та луцидна и мазохистичка идеја да узмеш посраног ленова?

6. Lumia 535 dual sim izuva
    blic, obe kamere 5mpix, 1gb ram, 8gb rom, šljaka ko konj. 115e
    edit:ne prodajem lolo

7. Moj broj mobilnog je 06.... a ček ovo nije tema za to?

8. Tuljane, ideja je lucidna, ali ne i mazohistička. To što nije izvikan i ne radi 250 km/h, meni ne smeta. Kad ti jednom rikne baterija, doći ćeš do mene na koljenima i moliti da nazoveš pseudotetku u Tegarama, Čeljigovićima, Saarbrückenu ili Kirkcudbrightu, a ja ću ti samo lagano šapnuti: 'Flegšip!'

9. Samo da prijavim: Dobio Lenovo P780 i napunio skroz. Stavio preko OTG kabla da se puni prazna, ugašena komšijina Xperia Z2 (da, sjetio sam se tebe, Bohore) i od 0-50% se napunio za 1,5 h. Pritom je Lenovo sa 100% baterije spao na 72%. Mašina jebe.

10. Dobro je lenovo ali u vidu laptopa sa i7 procesorom, ostalo je boranija. Posao radi i kineski Huawey koji košta 150 eura. Shvatite da vaša govna od telefona ne mogu da priđu po snazi desktop računaru koji košta nešto malo više od tih istih govana.

11. Eleče, nikad ne bih poredio telefon sa normalnim desktop računarom, to je suludo. Govorio sam o praktičnosti. I da, ovaj Lenovo nisam platio, kao ni prethodnih 10-ak telefona :-)

12. Ti nisi, ali neki očekuju od telefona da bude desktop računar. NE MOŽE, telefon je telefon i pišam vam se u napredak. Palac gore za Lenovo inače lolo

13. Beži nube meni je telefon oko 17 puta jači od kompjutera koji baguje kad fejs otvorim
    A ima i kameru još od oko 20,4 megapixela

14. Bohore, ako ti baguje fejs, kupi monitor!!!!

15. какви сте нелорди

ФЛЕГШИП ТЕЛЕФОН
    И ФЛЕГШИП КОМПЈУТОР

ТУЉАН ПОКРИВА ОБА СЕГМЕНТА, ИМАМ ФЛЕГШИП КОМП ОД ДВА СОМА И КУСУР ЕВРА И ФЛЕГШИП ТЕЛЕФОН ПОЗЗЗ

леново крепат ће

16. Onaj lenovo nov u radnji kosta 250 maraka a ne eura
    Ono je star fon i njegova cijena je 125-130 eura
    Ko ne vjeruje neka kuca na pik.ba u radnjama
    Ko provali 250 eura?? Lol
    Pa ona novi Asus fon sa 4k baterijom i ostalim vrh stvarima ce toliko biti
    Nnooobboobovobovovvbssss

17. Aсус Зенфон 2 је нешто мало више од 300 евра код нас, верзија са 4 гигабајта.