mobilni telefoni

1. Do jaja onda. Ne do jaja što ima lik rak nego znaš...

2. Brt, zakino si djeda rekovalescenta evnuha nubaru za dvesta jura, da bi cobra slikala selfi, pa jbt
    sta je sledece: naplatices korneliju parking mesto?

3. Grofe, ako pita za parking, naplatiću, a inače je džabe :-)

4. ZEIS evolution XX2000 će izgleda imati bateriju od 50000mAh

5. Koliko je to narodskim jezikom?

6. e ljudi, ekran na telefonu prestao da radi. Odjednom.
    A lampica u gornjem levom uglu svetli kad se telefon stavi na punjač, kao što bi i trebalo.
    Alcatel Idol 2 mini je telefon

jel zna neko šta može da bude problem?

7. Isključi ga sa punjača.
    Šta mož da bude, flet kabal jbg

8. Problem je sto je alcatel umro jos devedesetih

9. fazon je što uopšte ne pokazuje ništa na ekranu iako je uključen fon.
    Nije valjda crko tako sam od sebe. Relativno je nov. 5 meseci ima

10. Tako je meni motorola, samo se ugasio, i dan danas kad je upalim na dugme svi zvukovi se čuju al ekran jok.

11. Krle, jebo ekran. Recimo, meni je na Lenovu bitna baterija, a ekran ne mora uvijek raditi!!!!

12. Popravio se sam. Samo sam ga restartovao.

13. ајд ми продаш м7

14. Kolega Tuljane, ako mene pitaš, M7 nije na prodaju, ali ipak želim da poslije svega ostanemo prijatelji.

15. брт неможемо остати пријатељи, продај ми м7

16. Nismo više prijatelji, nisi pravilno napisao "ne možemo"!!!!

17. продај ми м7 брт :(

18. Zaboravio si veliko slovo П na početku posta, zarez prije брт i tačku na kraju. Buraz, to su ti 3 minusa. Nikad od tebe pismena mušterija....

19. E ovako. Uzeo sam u Telenoru Samsung Galaxy Grand Prime, na pretplatu. Zadovoljan sam za sad jedino me nervira što ne postoji font za našu ćirilicu. Ima u podešavanjima fontova koji su skinuti a ima i liste dostupnih koje je moguće skinuti a među njima su bugarska, makedonska, ruska pa čak i mongolska ćirilica a samo naše nema. Pomagajte.

20. Brt android tastatura ima sve zivo.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.