mobilni telefoni

1. Ma 930 je flegsip koji bi mi bas lepo cucnuo. Nego za 2 meseca verovatno dobijam sluzbeni tel (najverovatnije dual sim), koji sigurno nece biti ni upola dobar kao 930, i ako se to desi, ne bih davao kes za priv. tel zato sto mi se digo kurac da ga posedujem.
    Videcu, za sada se raspitujem samo..

2. Flegship poznavaoci jedno pitanje:

Treba burazer iz USA da mi posalje iphone 5s . Da li se isplati uopste raditi to, dekodirati, kako izbeci carinu? Doneo bi ga lik koji bi dosao avionom.

3. Cuj, flegsip a ajfon 5s.
    Bezi bre tamo.
    Da je nexus u pitanju okej, ovako ajfon.
    Mici to

4. Nisam reko da je telefon flegsip, isplati li se ovaj deal da se radi ili da kupim ovde, mislim da je oko 500e ovde?

5. јел знате некога ко је наручивао препрцане телефоне преко али експреса

6. http://www.iphone-srbija.com/otkljucavanje/
    Vidi zovi ove za cenu da pitaš a i proguglaj malo dal mozes sam da otkljucas.

7. колко треба да те изађе тај ајфон у америкама? код нас је нов ја мислим негде око 400еврића

8. Маркo
    јел знате некога ко је наручивао препрцане телефоне преко али експреса

Naručivo moj jaran, solidno urađeni, ko novi.

9. како шљакају?

10. Dobro do određenog momenta i onda pobudale. Al jedno 8 do 10 mjeseci sve uredno, kasnije se može koristiti, nije da rikne šta, ali ja ne bih mogao jer previše dave, poblentave načisto.

11. АКО ВЕЋ ОЋЕТЕ КИНЕЗЕ ТЕ, КУПУЈТЕ МАЛО ПРОВЕРЕНЕ ПОПУТ МЕИЗУА И КСАОМИЈА

12. ЗА ЛЕНОВО СЕ ОБРАТИТЕ ФЛЕГШИПНУБУ

13. гледао сам јуче нешто, окачићу линк после кад нађем

14. неки октакор са два гб рама за неке мале паре

15. moj huawei evo peta godina nista mu ne fali zovem saljem poruke, kalkulator, radio, sve sto treba, po meni bzvz davati vise od 70e za telefon strasno stvrno

16. Ja bih uvijek birao više rama nego više procesora. Ne treba tebi mobilni za obračunavanje ko zna kakvih operacija, al ram mu je ključ.

17. zavisi.. 1gb na lumiji cepa ko 2 na androidu nekom

18. Daj, jbt, lumiju nose samo penzosi.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.