Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
верујем да си виртуоз са кашичицом за слатко
јотафон јебе
ukop
bravo pseto molim te ostavi mi svoj broj želim da te angažujem da radiš na humorističnim projektima širom sveta
дешавало ми се да јебем дебеле рибе кад се баш прекинем па нисам свестан шта радим али да им трезан дам бр то ми се још није десило
pa ne pokušavam da te obljubim, samo cenim tvoj komični predah
запрати ме на твитеру онда
+123121123234324523
Nebitna, baš si loša. Sram te bilo, znaš li ti koliko je nejači u Africi tužno jer nema Samsungov telefon?!
kako su se pokazali ovo Lg srednje i nize klase, ima li kakvih bagova i zajebancija?
Pa ne kažem odbila bih da mi neko pokloni sansung note pet. samo bih obrisala sav njihov ogavni bloatver i stavila neku basic android temu.. ali pare ne bi dala na to nikako, vrlo malo ih razlikujem od applea, pogotovo sa cenama koje sad furaju
Drugarica ima lg fino, okej je sluzi, ne baguje
LG G2 i G3 mini jebu, a LG L Fino i Bello fino rade, ali nisu za gaženje kao flegšipi. Koji te model konkretno zanima, Ledeni?
Treba roditeljima da nadjem telefone za po 100-150 e, ekran 4,5+ inca i da ne blokira sam od sebe. Nece ih nesto posebno trositi, treba im viber, blic, vijesti i td aplikacije. Ovaj L fino mi se svidio, cini mi se da je dobra i izrada da se ne nerviraju kad ga ispuste na beton.
Dobar je L Fino, ne baguje, imao sam priliku vidjeti. Oko 100 € je nov, pa ti vidi.
Odlicno, rece mi sad jedan serviser da je kod njega fino 125e, taman cu ga natjerati da ga spusti na 100.
Celtic gde si nasao za 100 € nov?
LEDENI, NEMOJ FINO, ima malu internu memorije, sjebaće se sa malo aplikacija koje mogu instal, ap će morati na sd karticu da prebacuju, a to je sporije, a uz to im i slike sa vajbvera i ostalih stvari idu na internu, pa će im se prepuniti i zakovati. Preskoči ga!
Uzmi Huawei G620S za 125 eura, ili LG Spirit(generacija novija od Fino).
Čak je i LG Leon bolji od Fino, i noviji je, izašao kad i Spirit, samo je lošiji od spirita, ali bolji od Fino.
Znači, ne uzimaj ni u kom slučaju Fino, zajebaćeš i sebe i njih, vjeruj mi.
I ti BS, poslušaj ovo!
Celtic gde si nasao za 100 € nov?
Po toj cijeni se prodaje u B. Luci, maksimalno 120€, ali pošto ljudi za te pare kupuju znatno bolje i jače polovnjake, cijena mu je opala. Solidan fon, samo ovo što kaže neko, malo interne memorije. Dakle, ne možeš tovariti tonu aplikacija. Nažalost, većina ljudi i želi da im je telefon lijep i da budu viđeni s njim, a ne da je brz i funkcionalan ;-)
http://www.kupujemprodajem.com/Samsung-Galaxy-A5-A500FU-Crni-Garancija--21270251-oglas.htm?filter_id=5840
Misljenje ?
мишљење је као дупе-сви га имају џд
bolje Shomy LG G2 za te pare da uzmeš i to od 32 gige
A5 smeće precjenjeno