Na koju foru je S5 duplo skuplji od K zoom, isti telefoni, isti procesor, nesto vise memorije ima S5 a K zoom aparaturu od objektiva itd. 580e u poredjenju sa 300?
telefoni su nešto najljepše na svetu. kad bih bila mega bogata umesto neki kao što imaju kolekcije automobila, ja bih imala sve flegšipove kao i neke budžet telefone i mnoge druge gedžete
gedžeti su ljubav
Ma još ga nisam ni uzeo, stiže mi za dva dana lolo
hahah već oće da ga meni uvalja
до јаја скочимише, ја био у трипу иде из кине месец дана ко говна са алиекспреса
Vjerovatno ide kad se pošalje obično, ja sam platio DHL Express, 3-5 radnih dana.
Rađarde, moj prijedlog za telefon od mjetala ti je HTC One M8, ekran 5", quad-core procesor @2.3 GHz, 2 kile RAM-a. Evo ljepotana:
http://pdadb.net/img/gallery/big/htc_one_m8_front_back.jpg
Na koju foru je S5 duplo skuplji od K zoom, isti telefoni, isti procesor, nesto vise memorije ima S5 a K zoom aparaturu od objektiva itd. 580e u poredjenju sa 300?
to ti je, murbi, zato što je samsung govno precenjeno još malo pa ko ajfon samo ružniji su
Da si ti živ i zdrav, Samsung S5 nov u radnji košta 350 eura.
Za 500 eura možeš uzeti Samsung S6+ nov u radnji.
Za 580 eura tvojih, možeš i Samsung Edge.
K Zoom nov u radnji od 300-350 eura.
Uzmeš LG G2 32gb nov u radnji za 250 eura, i miran si. Moj savjet ;)
Šta će vam novi telefoni? Da vam duže traju? Da možete sebi reći da ste više potrošili? Da vas vide kako ih koristite? Sramota.
telefoni su nešto najljepše na svetu. kad bih bila mega bogata umesto neki kao što imaju kolekcije automobila, ja bih imala sve flegšipove kao i neke budžet telefone i mnoge druge gedžete
gedžeti su ljubav
Nebitna, nazirem emotivnu nezrelost. Rođena si bez empatije i emotivne inteligencije i kompenzuješ je ljubavlju prema materijalnom.
to je sve zato što mi je otac bio nekako uvek distanciran dok sam odrastala :(
SVETI OЖБUЊ МЉАКОVЉАЧЊАČKЉUN
Radio je to namjerno da bi ti sad znala sta je dobar telefon. Budi zahvalna.
solidarišem se sa Nebitnom. Da imam mnogo para, skupljala bih telefone, cipele i salvete.
Koristim telefon iz 2011.
pozz
Ja imam para ali skupljam polne bolesti pozz
JEL TI TE PARE ĆOKI DAO?
PANTERU
SNS TI DAJE PARE
UZIMA OD PARTIZANA
POSLE GAZI PUKO
Kakav coki vucic direktno brt gotivimo se ja mu nosim torbu i cistim cipele. Nekad probam supu umesto njega
MENI JE ČOVIĆ LEGENDA DAO PARE ZA TELEFON
SEĆAM SE JA SEDIM ISPRED HALE, PUŠTAM SUYU, KAD MI ĆOKI PRILAZI
" E BRT, ŠTO PLAČEŠ? BIĆE PARTIZAN OPET PRVI!!!"
JA NA TO KAŽEM
" MA ZNAM ĆOKI LEGENDO, NEGO NEMA SE PARA ZA TELEFON."
KAD ĆE ON
" EVO BRT, OD ČIKA ĆOKIJA 1000 OJRA DIREKT OD KOSOVARSKE DECE. "
ĆOKI LEGENDA, ŠALJI OVO AKO MISLIŠ DA JE ĆOKI LEGENDA :))))