mobilni telefoni

1. Taj kod je za sve nokie krsta mi *#92702689#

2. Lolčina jednu tarabu zab sam da napišem ti

3. jeste, tarabu nisam kucao na početku pa nije moglo
    može sad, hvala

4. Ako sam uspeo da pomognem nekom svom prijatelju moja mislija za danas je uspešna

5. KOJE SI GODIŠTE? JA 2007. ODAKLE SI?

6. V 07.21
    05-11-08
    RM-217
    (c) Nokia.

7. cao lepi nenade kako si da li si se osmehnuo kada si procitao moju poruku

8. V 05.50
    14-08-07
    RM-217
    (c) Nokia.

al mi matora verzija aooo xD

9. MAKARONE AMERIKA JE AMERIKA JBG
    KAP JAKO PRIJAJU MI TWOJE PORUKE LIČNE SADRŽINE

10. SELO KOD MLADENOVCA JEDNO MAKARON

11. Ako sam uspeo da pomognem nekom svom prijatelju moja mislija za danas je uspešna

12. Zna li neko kakav dobar erotski film

13. REAL MADRID - CRVENA ZVEZDA
    KOŠARKA JE U PITANJU HA HA HA

14. Lumiu. Ja je imam od pre dvajes dana. Doduše, još nisam počeo da je otplaćujem, a ona sad u telenoru jeftinija za 5 'iljada. Idi tamo ako možeš, sad imaju akciju neku dobru.

Kako ide ono da se isplati telefon i uzme nov na 24 meseca u telenoru, zna li ko? Isplaćujem pun ugovor, ili samo rate za telefon i obnavljam ugovor za još 2 godine?

15. Имаш неки аргумент? Ја видим само да има бољу предњу камеру, што ми и не значи много пошто нисам Зоранах.

Мени се Ејсер свиђа и зато што је Ејсер. Кад већ није скуп, нек буде ретка зверка. А та компанија је име у свету електротехнике и компјутера.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.