Prijava

Latinicni fender
Change my mind

pa obrazovan čovek, zar se ne vidi?

šaomi 9 SE (u kini kupljen) neće da otvori google play store i sve što ima veze s tim, odjedared, gledao neke tutorijale ne pomaže ništa, imal rešenja? Žena uplakana već 3 sata nmž da igra igrice po ovom lošem danu, nume ona da popravi numem ni ja, njen telefon.
el može možda da se flešuje android na drugu neku verziju pa da proradi ko standardni EU telefon?

Žena uplakana već 3 sata nmž da igra igrice po ovom lošem danu

хахахахахахах рипчина легендо носи у сервис :ДДД

Ima resenja nek upali tv

Da li je dobra sala?
Ja imam note 8, 8t je eu ovaj je kinez sve mi radi eto nadam se da sam pomogao

pa može se reinstalirati android ali ti je bolje ispraznit džepove da ti servis to uradi, jer tako odoše samo pare, a ovako ode vreme, živci, volja za život i na kraju pare jer ćeš ga ipak morati odvesti na servis.

ali eto, privremeno skidajte aplikacije sa apkpure-a umesto gugl plej stora.

Resenje je da zena ide nazad u kinu. Za oboje

Šta znači kad je Ajfon bajpasovan i zašto se to radi i zašto posle toga ne sme na fabrička podešavanja?

Ne znam za iOS jer nikad nisam koristio al mi se čini da je to u principu isti kurac kao root - ovanje Androida, dakle laički rečeno pretvoriš telefon u svoju kučkicu i imaš moć da radiš s njim kako ti volja, od nameštanja parametara i podešavanja bukvalno svih aspekata da ga dovedeš u totalnu utilizaciju svih dostupnih kapaciteta koje (u mnogim slučajevima čak skriveno) sadrži, do skidanja i korišćenja trećepartijskih softvera koji inače ne bi mogli da se ubace u sistem zbog raznih sertifikata i failsafe - ova koje kompanija ubaci.
O mogućnosti uklanjanja sistemskih aplilacija čija je jedina svrha logovanje svake tvoje akcije na fonu, te praćenje i prisluškivanje da i ne pričam, em oslobodiš RAM ono baš baš, em se popišaš u usta tajnim službama, znači Win Win u svakom pogledu.

A inače ovim putem želim da se najebem 300 majki krvavih Totally Irrelevantu zato što zbog silnog spamovanja foruma umalo ne videh, a samim tim i ne odgovorih na Bohorov post.

zašto posle toga ne sme na fabrička podešavanja?

Na ovaj deo sam zaboravio da odg ali mislim da je to zato što se sistemski kod promeni na silu i posle ako oćeš da vraćaš sve na difolt ili nemaš bekap originala, ili se bekap zaglavi u primeni jer ne može da prepozna određene korake koji su poremećeni izmenama tih sistemskih mehanizama

Jednostavnije rečeno, ne treba ti to Boh

Obični korisnik ne dobije puno time, a može ujebati telefon.

explejn lajk am 5

Bajpasovanje ludom radovanje

Nisam ja to ni hteo nego na oglasima svaki pise u opisu to