Sankcija hejtera "ČITAO SAM TI DEFKE"

1. Čitao je malo morgen, ako su već defke ostale u životu a samim tim u plusu nemoguće je da se nekoj personi (naravno ukoliko ima objektivan a ne subjektivan prsitup ocenjivanju) ne sviđa 90% defki od nekog autora

moguće je bre. Zamisli nekog ko nije prožet Mogšinom propovedi šta bi pomislio da mu ode na profil. Naravno ako je normalan brzo bi se preobratio ali ima ljudi koji su prosto zatvoreni za prosvetljenje. Nisu oni krivi.

2. Ne verujem da neko lajkuje caru jer je poznato da ima svog ličnog hejtera milisava tako da ovo da mu je skinut lajk pada u vodu.Luli je u pravu što koji kurac da čitam ako podelim 20 minusa nema logike

3. Ali ovi likovi upadaju na definicije i redom šibaju minuse a samo poštuju rokove ocenjivanja kako bi ispalo da su čitali. Da mi sad recimo Korleone podeli X minusa i ostavi jedan 2 komentara kapirao bi to, ili recimo Danakan, ili recimo ti... ALi to obično rade likovi za koje nikada i nisam čuo, i koji su verovatno tek otvorili dupli jer im je upravo prethodni nalog ugašen zbog hejta ili vređanja... jednostavno oće da zajebu sistem!

Pa, ako je neki nalog skoro otvoren i ima ocenjenih tipa 200 defki, a od toga je 150 minusa i 10 pluseva istom autoru, mislim da zaista nema veze koliki je razmak protekao izmedju tih minusa.

4. E da Caro, upravo to, zaboravih: pa što ne ostave onda i poneki komentar bar?

Ja kad god iščitam nekog autora ostavim bar dva komentara, nek zna čovjek da je pročitan. :)

5. Pa, ako je neki nalog skoro otvoren i ima ocenjenih tipa 200 defki, a od toga je 150 minusa i 10 pluseva istom autoru, mislim da zaista nema veze koliki je razmak protekao izmedju tih minusa.

Takvi slučajevi nisu upitni. Uopšte.

6. Ih dva, mani se lažne skromnosti :)

7. Ostavili bi oni, no im mrsko :)

8. E da Caro, upravo to, zaboravih: pa što ne ostave onda i poneki komentar bar?

Ja kad god iščitam nekog autora ostavim bar dva komentara, nek zna čovjek da je pročitan. :)

Vidiš, ovo radim ako lupam minuse. Ali ako su pretežno plusevi, šta ima da se pederišem i ostavljam komente tipa "+++++++ dojaja", da bi autor znao ko ga je iščitao, pa da i on meni malo cepa pluseve. To je gej.

9. Moram reći dva, da im ne postavim kriterijume previsoko, Zmio :)

10. ajde ne kukajte, sigurno vas je vise ljudi lajkovalo...ko se jos zalio na lajk?

11. A što bi se neko žalio na lajk. Ne zajebavaj sos. Sad ispada da treba da imam nula bodova kako sve bilo potaman. Ovde smo zbog lajka i dobre sprdnje... a ne zbog razumevanja hejtera i njihovog dela.

Sos

eto caro, a kad si ti hejtovo onda je bilo zanimljivo? :))

I dalje je, lolololololololo :)

12. To je gej.

Ma sve je gej, kad malo bolje razmislim.

Žalili su se neki i na lajk. Ali nećemo o njima.

13. Cara se smorijo od hejta i sad oće da se niko više ne igra.

14. Tako je, sada smo prešli na operaciju 'Pandan jebe' i da nema DZANKEEija sve bi bilo kul :)

15. Da nema Džankija bilo bi suviše idelno. Hejteri, posterdžije, džanki, sve nam to treba zbog ravnoteže, jang jebe jin!

16. http://vukajlija.com/hejter/70141
    evo ga jedan moj naucni rad o hejtu i lajku ukratko

i da, smatram da bi fenomenalno bilo da zbir svih pluseva i minusa na vukajliji bude jednak nuli, tj da bude jednak broj, jer sve treba da tezi ka ravnotezi...u na sve to bih dodao jos jedan minus cisto da pokrece ovaj svet da dalje tezi izjednacenju....buuuaahahahahaaaa

17. sose gledamo se danas?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.